Mistä tunnistaa virtsarakon syövän? 4 tärkeää merkkiä, jotka jokaisen naisen tulisi tietää

Virtsarakon syöpä on yleisempi miehillä kuin naisilla, mutta on olemassa muutama tuntomerkki, jotka jokaisen naisen olisi hyvä tiedostaa.

IL: Huutokauppakeisari ei ole koskaan unohtanut vaimonsa merkkipäiviä - 39-vuotislahjaksi kaunis yllätys

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki kertoo olevansa mies, joka muistaa rakkaansa nimipäivän ja syntymäpäivän joka vuosi.

Anna: Antti Tuisku tämänhetkisestä suosiostaan: "En kiellä, etteikö se olisi imartelevaa"

Suomalaisten suosikkiartisti kertoo, ettei hänellä mene enää nykyään pää sekaisin menestyksestä. Aiemmin niin olisi hyvin voinut käydä.

Kaupalliset yhteistyöt

Rintasyöpä tai sen uhka joko itsellä tai läheisellä ihmisellä aiheuttaa monia sairauteen liittyviä harhaluuloja, jotka ruokkivat pelkoa.
Moni kuvittelee, että liikkumalla aamuisin polttaa enemmän kaloreita, tai että nälän tunnetta ei voisi hallita. Onko sinullakin laihtumiseen liittyviä vääriä uskomuksia?
Risteily Välimerellä, pienen budjetin reissu suurkaupunkiin tai terveysloma teemahotellissa. Muun muassa näistä lomahiteistä matkailijat tänä vuonna innostuvat.
Levottomuuksia, konkursseja, luonnonmullistuksia, sairastapauksia… Maailmalla on monenlaista turbulenssia ja välillä ongelmista muodostuu pilviä lomalaistenkin taivaalle. Moni miettii, minne nykyään olisi turvallista matkustaa – vai uskaltaako matkustaa enää ollenkaan?