Ravinnolla on tunnetusti suuri merkitys myös ulkonäköön ja ennen kaikkea ihon hyvinvointiin. Yksi ruoka-aine etenkin tekee iholle merkittävää hallaa.
Jos makeanhammasta kolottaa, mutta sokeri on kiellettyjen listalla löytyy ratkaisu maukkaasta pannukakusta.
Monen tammikuuhun kuuluu sokerin käytön vähentäminen. Jos herkkuhammasta silti kolottaa, voi ammattilaisen vinkeistä löytyä apua.
Tuoreen tutkimuksen mukaan siellä missä syödään paljon lihaa, on ylipainoa.
Useimmat meistä kärsivät sokerikoukusta, vaikka kehomme ei tarvitse juuri lainkaan sokeria.
Seppo Palmisen uusi elämä alkoi, kun mies jätti kokonaan kakkujen ahmimisen.
Paula Heinosen luotsaama terveysohjelma./ Jatkuvaa väsymystä kysyjällä. Tutkimuksiin, esimerkiksi ensin labratestit otettava, jotta voidaan päästä jyvälle mistä kiikastaa: esim rautavarastot? Infektioita taustalla? Kaikki väsyy joskus. Mistä voi johtua? Jos on kuukausikaupalla väsymystä, ei ole normaalia ja taustalla voi olla jokin sairauskin. Sokeriaineenvaihdunta, jos väsymys vain ruoan jälkeen. Lisämunuaisten kunto heikkenee stressissä -> väsymystä. Lisäkilpirauhaset myös voivat olla taustalla. Seniori-ikäisillä liikatoimintaa -> väsymystä. Krooninen väsymysoireyhtymä jos väsymys jatkunut yli 6kk. Kroonisen väsymyksen taustalta voi löytyä mm pitkäaikainen sairaus tai rokotteista kehittynyt. Keho menee säästöliekille väsymyksessä.
Havainnollistava taulukko kertoo sokerimäärät tutuissa kuivahedelmissä ja irtokarkkipusseissa.
Karkkihammasta kolottaa taas, etkä tiedä miksi. Katso, miksi sokerinhimo yllättää ja kuinka siltä voi välttyä.