Monella on tapana säilyttää kuohuvansa jääkaapissa ainakin useamman päivän ennen sen tarjoilua. Säilytyksen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkka.
Moni on törmännyt erilaisiin puhdistusvinkkeihin ja -ohjeisiin, joiden nimeen on vannottu vuosikymmenet ellei jopa vuosisadat. Mutta kuinka toimivia nuo keinot lopulta ovatkaan?
Moni uskoo, että vaalea hipiä, punertava tukka ja herkästi palava iho ovat ainoita ihosyövälle altistavia tekijöitä. On kuitenkin olemassa monta muutakin altistajaa, jotka taatusti yllättävät.
Liikunnan vihaajille kyseessä on mahtava uutinen.
Kertoman mukaan rohkea niksi, eli suolan lisääminen viiniin, muuttaa halvemmankin viinin täyteläisen makuiseksi.
Tämä herkku sopii vaikka uudenvuodenjuhliin.
Lasin nuoleminen ennen juomista auttaa.
Suosituksi nousseessa videossa pingviinit kävelevät jouluasuissa japanilaisessa eläintarhassa.
Miksipä et yhdistäisi tulevien pikkujoulujen kunniaksi kahta lempiasiaasi: suklaata ja punaviiniä?
Näppärät käsistään voivat tänä jouluna väsätä kuusen, jota ei kannata vahingossakaan kaataa.
Urospingviini yllättää kumppaninsa toisen pingviinin kanssa, ja verinen tappelu naaraan rakkaudesta käynnistyy.
Punaviinin voi sekoittaa myös lämpimään pohjaan.
Valkoviinilasillisessa puolestaan on kaloreita lähes kolme kertaa enemmän.
Tutkimuksessa huomattiin, että viiniä runsaasti nauttivat sairastuvat harvemmmin alzheimeriin.
Suomalaiset ovat valmiita maksamaan viinistä keskimäärin kymmenen euroa. Pienellä lisäpanostuksella rahalleen saa suuremmalla todennäköisyydellä enemmän vastinetta.
Tavallisena kuluttajan tulee harvoin ajatelleeksi kuinka viinilasia tulisi pitää kädessä. Yleisesti sitä tulee pidettyä vain niin, että on helppo juoda.