Anne Kukkohovi eksyi luonnonpuistoon: "Ajattelin, että meidät kidnapataan"

16.07.2015 10:44 - Emma Ylistalo

Anne Kukkohovi vei poikansa ulkoilemaan Nuuksion luonnonpuistoon. Päiväretki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

- Siitä on tosi kauan, kun olen ollut siellä viimeksi ja siellä oli muistaakseni selkeästi yksi paikka mistä lähdettiin ja siitä lähti eri pituisia reittejä, Kukkohovi muisteli.

- Nyt sitten vain laitettiin auto ensimmäiselle parkkipaikalle mikä osui kohdalle ja lähdettiin kävelemään. Päädyttiin lopulta sitten jonnekin aivan muualle. Me ei löydetty autoa ja minä olin aivan hiessä ja poika paineli eri suuntiin.

Anne Kukkohovi yritti miettiä, missä auto voisi olla. Koska joka puolella näkyi vain metsää, oikeaa suuntaa oli vaikea päätellä.

- Sitten me lähdettiin kävelemään jonnekin suuntaan ja siinä tuli sitten pakettiauto vastaan. Ensin ajattelin, että nyt meidät kidnapataan ja pistetään pataan, Kukkohovi kertoi naureskellen.

Kuski tarjosi apuaan ja kadonnutta autoa lähdettiin etsimään yhdessä.

- Sitten etsittiin ja se oli periaatteessa ihan puolen tunnin kävelymatkan päässä, että ei nyt niin hirveän kaukana. Mutta sitten näiden kiemuroiden kautta se olisi voinut olla tosi kaukana, Kukkohovi pohti.

- Tästä me opimme, että katso mihin autosi laitat. Katso tuntomerkit missä se on. Yritä lähteä samasta paikasta ja palata samaan paikkaan, Kukkohovi tiivisti päivän tarjoamat opit.



 

Kilpailut

Uusimmat