Elastinen laulaa uudella musiikkivideolla rakkaudesta: Parhaat asiat jaetaan toisen ihmisen kanssa

18.03.2015 15:00 - Anna Hopi

Iskelmä Gaalassa Vuoden viihdyttäjänä palkittu Elastinen nähdään uudella Super-singlellään miehenä, joka ei kitsastele superlatiivien kanssa.

Elastinen palaa musiikkivideolla hip hop -juurilleen tanssimalla kadulla. Videolla nähdään myös torvisektio. Super-biisin video kuvattiin Los Angelesin lomareissulla tammikuun alussa.

Räppäri ajaa videolla autolla naisen kanssa, jota näyttelee Erin E. Miller. Super-kappaleen kertosäkeessä tähti laulaa yksin. Aiheena on täydellisen naisen löytyminen elämään. Lopputulos on huikea!

- Super-biisi kertoo mulle siitä, että parhaat asiat elämässä pystyy jakamaan toisen ihmisen kanssa. Ne vielä monistuu ja kaksinkertaistuu, kun voit olla jonkun kanssa. Ei ole yhden hengen viiden tähden sviittejä, vaan niissä on aina kaksi sänkyä, kertoi Elastinen Iskelmälle.

- Joku ihminen meillä jokaisella on, jolle näkee vaivaa. On se sitten perheenjäsen, puoliso, lapset tai kaverit. Joku, jonka puolesta jaksaa nähdä vaivaa ja painaa duunia, että voi tarjota parasta, mitä elämässä on. Olen itse kaikin suhtein hyvässä tilanteessa. On ystäviä, perhettä ja asiat on kondiksessa. En halua liikaa raottaa verhoa noista asioista, musiikki saa puhua puolestaan.

Katso video alta.

 

Lue täältä lisää Elastisen palkitsemisesta Iskelmä Gaalassa.

Kilpailut

Uusimmat