Elastinen löysi oman tiensä: "Olen tehnyt rohkeita ratkaisuja"

10.04.2015 09:05 - Anna Hopi

Räppärin Iso kuva -albumi julkaistaan 10. huhtikuuta. Levy sisältää tsemppaavia kappaleita, joiden on tarkoitus antaa potkua kuulijansa elämään.

Valmennukseen ja puhujakeikkoihin työnkuvaansa laventanut Elastinen on teroittanut viime vuosina omaa näkemystään urastaan ja elämänpolustaan.

- Tietyllä tavalla sellainen väylä on auennut, minkä olen vahvasti valinnut. Käsitin, mikä on erityistaitoni. Se on suhtautuminen elämään ja vastoinkäymisiin. Musiikin tekemisessä kun joku pukee yksinkertaiset tunteet sanoiksi, niin silloin se resonoi syvälle. Se on hurjaa, kertoi Elastinen Iskelmän Emilia Howellsille.

Eteen ja ylös -kappaleessa on teema, jossa voidaan vaikeuksista nousta jälleen voittoon.

- Silloin kun valitsimme tätä sinkuksi, en ollut varma, lähteekö se radiosoittoon. On ollut hieno nähdä, että niin kävi.  Tällainen väylä oli auki, että biisi valaa uskoa ja voimaannuttaa jengiä. Sain viimeksi tällä viikolla viestejä, hurjia tarinoita. On tullut viestejä ihmisiltä, jotka kamppailevat sairauksien, perheongelmien ja ihmissuhteiden kanssa.

Elastinen ei osanut ajatella, että kappale voisi vaikuttaa yleisöön näin isolla tavalla. Tietynlainen artistin uusiutumiskyky nousee esille hänen uransa menestystekijänä.

- Juureni ovat hip hop -kulttuurissa, mutta musiikki on ollut osa mun elämääni kaikella lailla jo ennen kuin tutustuin siihen. Haluaisin luoda omanlaiseni polun välittämättä odotuksista. En usko, että fanit odottavat, että tekisin samaa. En haluaisi tehdä 12 samaa biisiä tai levyllistä sitä, mitä oli viimeksi.

Tähti haluaa haastaa itsensä ja tuntea onnellisuutta onnistuessaan.

- Kohtaan paljon hip hop -puritanisteja, jotka ovat sitä mieltä, että mun ensimmäinen soolo on paras. Sen voi edelleen käydä kuuntelemassa tai ostaa. Kun tein sitä, niin se ei silloin kelvannut. Aikaa on mennyt, niin ehkä he nyt kokevat sen olevan se juttu. Olen tehnyt rohkeita, hyökkääviä ratkaisuja, jotka ovat vieneet minut tähän pisteeseen. Olen ottanut isoja askeleita haluamiini suuntiin ja toteuttanut omaa fiilistäni.

Katso alta Elastisen uusi musiikkivideo Mikään muu ei merkkaa.

Elastisen uusi Iso kuva -albumi on soitossa Iskelmän viikonlopussa. Katso alta soittoajat ja bongaa menevät kappaleet taajuudelta!

LA: 8:30, 9:30, 10:30, 11:30, 12.30, 13:30

SU: 8:30, 10:30, 11:30, 12:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 21:30, 22:30, 23:30

Kilpailut

Uusimmat