Elias Kaskisen ja Päivän Sankarien uusi kappale käsittelee teknologiavillitystä

17.04.2015 11:26 - Anna Hopi

Ihmiset viihtyvät nykyään miltei enemmän teknologian parissa kuin toistensa kanssa. Elias Kaskisen ja Päivän Sankareiden uusi Rakasta vielä kun voit -kappale puhuu ajankohtaisesta aiheesta.

Valovoimaisen laulaja-lauluntekijä Elias Kaskisen luotsaama yhtye Elias Kaskinen & Päivän Sankarit julkaisee tänään perjantaina 17. huhtikuuta singlen Rakasta vielä kun voit. Yhteiskunnallisestikin kantaaottava biisi kertoo muun muassa siitä kuinka puhelimet ja tietokoneet ottavat helposti vallan tosielämästä. Katso kappaleen uunituore musiikkivideo alta.

- Viime aikoina on puhuttu paljon siitä kuinka erilaiset laitteet, puhelimet ja tietokoneet vievät paljon huomiota ja ovat alkaneet etäännyttää ihmisiä toisistaan. Aloin pohtia teknologian merkitystä ihmisten elämässä hieman laajemmin, miksi niitä käytetään ja mitä varten?  Näistä ajatuksistä syntyi Rakasta vielä kun voit, Elias kuvailee uuden singlen syntyä.

Rakasta vielä kun voit -kappale löytyy ”Päikkäreiden” debyyttialbumilta, joka julkaistaan 5. huhtikuuta Warner Musicin kautta. Levyltä löytyvät myös kolme aiemmin julkaistua singleä Sano se mulle, Pelkään koskea kadulla ja Aina minä jään. Elias Kaskinen napattiin samalla myös HMC-musiikkikustannusyhtiön housewriteriksi, joten hän tulee tekemään kappaleita myös muille kotimaisille artisteille.

Lohjalaissyntyinen Elias Kaskinen (-92) on uuden sukupolven biisintekijä, joka tekee itse kaikki Päikkäreiden kappaleet ja toimii yhtyeen keulakuvana. Elias Kaskinen tunnetaan yhtyeensä lisäksi myös Alasti-klubin vetäjänä. Klubin vieraina ovat käyneet mm. Anssi Kela, Jenni Vartiainen, Kasmir ja monet muut tähdet. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit yhtyeen muut jäsenet ovat Axel Virkkunen (kitara), Artti Pursiainen (basso) ja Niko Koivuhovi (rummut).

Kilpailut

Uusimmat