Fitness-guru Jutta Gustafsbergilla on omat paheensa: "Menevät makean puolelle"

14.12.2014 08:36 - Elina Jokela

Kunto-ohjaaja ja terveellisen elämän puolestapuhuja Jutta Gustafsberg on monen idoli. Nainen on itse kadehdittavan tiukassa kunnossa - mutta tuleeko hänen koskaan herkuteltua?

Jutta Gustafsberg on tuttu Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmasta. Jutta on auttanut monia ihmisiä karistamaan ylimääräiset pois ja saanut monen sohvaperunan innostumaan kuntosalin ihmeellisestä maailmasta. Nainen on kadehdittavassa kunnossa ja voisi ajatella, että hän ei ikinä herkuttele.

- Ei mulla tule keskellä viikkoa sellaista tunnetta, että lähtisin syömään suklaata, koska se on elämäntapa. Mulla on parempi olo silloin, kun syön suhteellisen terveellisesti. Sitten jos tekee mieli niin myös tiedän sen, että voin ottaa sen suklaan palasen ilman morkkista. Jos tämän ihmiset pystyisivät oivaltamaan niin väitän, että niitä ylipaino-ongelmia ei edes olisi, kommentoi Gustafsberg Iskelmälle.

Fitness-ammattilaisen suurin pahe on punaviini ja lakritsi - siis silloin harvoin, kun nainen herkuttelee.

- Mikään rasvainen ruoka, kuten hampurilaiset, pitsat tai sipsit ei ole koskaan ollut mun juttu. Jos pitää paheita luetella, niin kyllä se enemmän sinne makean puolelle menee.

Jutan mukaan kannattaa pitää dieettiä ennen joulua, jos yhtään löytyy motivaatiota.

- Nythän olisi huikean hyvä aika aloittaa. Saisi jo aika paljon kiloja pois ja itsensä
parempaan kuntoon. Jouluna voisi sitten hyvillä mielin syödä ja vuodenvaihteessa se tilanne ei olisi ollenkaan sama kuin ilman sitä dieettiä.

Jutta Gustafsberg paljasti, mikä on naisten kuumin kohta tällä hetkellä. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat