IS: Katri Helena ja Tommi Liimatainen paljastivat rakkautensa salaisuuden

11.11.2014 17:26 - Anna Hopi

Musiikkialalta tuttu pariskunta Katri Helena ja Tommi Liimatainen toimivat hyvin yksiin niin töissä kuin arjessa. Mikä on heidän suhteensa salaisuus?

Katri Helenan ja Tommi Liimataisen suhde oli monelle yllätys - onhan parilla ikäeroa. Hengensukulaisuutta heillä kuitenkin piisaa ja luottamus on luja omaan rakkaaseen. He kehuvat vahvuudekseen sitä, että voivat antaa toisilleen paljon tilaa.

Liimatainen paljastaa puolustavansa Katria viimeiseen hengenvetoon, mikä ilahduttaa kansan rakastamaa tähteä. Työpaikalla pari kuitenkin välttää hempeilyä ja liikaa söpöstelyä - työasiat hoidetaan työasioina. Kumpikaan ei kiirehdi virallistamaan suhdettaan

- Olen luvannut kosia sinä päivänä, kun Taivaan tie -levy on myynyt 100 000 kappaletta. Käynnissä on julkinen kansanäänestys suomalaisille: jos haluatte minun kosivan, tiedätte mitä tehdä, Tommi nauroi Ilta-Sanomille.

Pari kunnioittaa toistensa erilaisuutta. Tommi arvostaa Katrin tarkkuutta, oikeudenmukaisuutta ja rauhallisuutta. Tommi taas on kultansa mielestä ihastuttavan energinen, tavoitteellinen ja innostunut.

 

 

Katrin sanoitukset avaavat henkimaailmaa tavalliselle ihmiselle. Lue lisää täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat