Jari Sillanpään suosikit ulkomailla: Tukholma Pohjoismaiden kaunein

22.07.2015 10:14 - Emma Ylistalo

Jari Sillanpää listasi mieluisimmat lomakohteet ulkomailta.

Jari Sillanpään mieluisimpiin lomakohteisiin kuuluu Ruotsin Seskarö, eli saari Haaparannan edustalla.

- Vanhempieni paikka ja se on ollut lomakohde ihan pienestä asti. Ainakin kerran kesässä ollaan käyty Seskarössa ja siellä on olleet myös serkut ja tädit.

Benalmádena on yksi artistin mielilomakohteista, sillä hänellä sijaitsee asuntokin siellä. Benalmádenaa mieluummin Sillanpää suosittelee tutustumaan koko Andalusian alueeseen. Vieraitaan artisti vie mielellään paikkoihin, missä ei ole itsekään käynyt.

- Yksi uusi paikka mihin tutustuin viime vuonna kun minulle tuli kavereita sinne, oli Córdoba, ihana kaupunki. Mutta myös Sevilla, Cádiz ja Gibraltar, artisti listasi hienoja paikkoja Andalusian alueelta.

South Beach Miamissa ja Fort Lauderdale kuuluvat myös Sillanpään suosikkilomakohteisiin. South Beach soveltuu hänen mielestään juhlimiseen ja rantaelämään, Fort Lauderdale taas on rauhallisempi paikka.

- Tänä vuonna avasin silmät kun ajelin siellä. Aivan mieletön se systeemi, sitä kutsutaan Yhdysvaltojen Venetsiaksi. Ne ovat rakentanut kanavia koko kaupungin täyteen. Laidalla on sitten pienempiä mökkejä tai sitten aivan uskomattomia huviloita, joita ei Suomessa näe. Se on kyllä aivan mieletän paikka, artisti kehui Fort Lauderdalen kaupunkia.

Sillanpään entinen kotikaupunki Tukholma on yksi artistin suosikkikohteista kesällä.

- Varsinkin kesällä Tukholma on minun mielestäni Pohjoismaiden kaunein kaupunki, ehkä jopa Euroopan kaunein. Arkkitehtuuri on pysynyt sellaisena vanhana ja tykkään siitä, että kunnioitetaan vanhaa historiaa.

Lue myös artistin suosikkimaut täältä.

Jari Sillanpää esiintyy 16.8. olympiastadionilla. Lue lisää aiheesta täältä.

 

 

Kilpailut

Uusimmat