Jari Sillanpään suosikkimakuihin kuuluu paistettu liha: "Saa olla käristynyt"

16.07.2015 15:05 - Emma Ylistalo

Jari Sillanpää listasi suosikkiamakujensa viiden kärjen.

Jari Sillanpään suosikkimauista ensimmäisenä artistilla nousee mieleen salmiakki. Toisena artisti mainitsee paistetun lihan.

- Se saa olla vähän käristynyt jopa. Sellainen tummanruskea, jopa musta, ehkä vähän palanut. Ei nyt ihan täysin musta, mutta kuitenkin vähän överi, Sillanpää kuvaili suosikkilihansa kypsyysastetta.

Myös artistin mielimakujen joukkojen kuuluva grillimakkara täytyy paistaa yhtä kypsäksi kuin mikä tahansa muukin liha.

Katkaravut majoneesiin sekoitettuna lukeutuvat myös Sillanpään suosikkimakuihin.

- Katkaravut eivät saa olla missään tapauksessa liian vetisiä. Mieluummin tuoreita, mitkä on suolaliemessä, ei pakastettuja.

Suosikkimakujen joukkoon pääsee myös yksi juoma, nimittäin puolikuiva kupliva.

- Keksin tässä nyt vaikka Jari Sillanpään kuplivan kuohuviinin, se oli erittäin hyvä. Ei liian kuivaa, ei liian makea. Joku sellainen keskiverto, niin kuin Sillanpää itse, artisti naureskeli.

Jari Sillanpää esiintyy 16.8. olympiastadionilla. Lue lisää aiheesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat