Juha Tapio sai eniten ehdokkuuksia Iskelmän vuosiäänestyksessä

01.02.2016 17:17 - Reija Saarinen

Iskelmän nettisivuilla järjestettyyn äänestykseen osallistui tammikuun aikana 30 000 ihmistä. 

Kuuntelijat äänestivät suosikkiaan vuoden nais- ja miesartisteista, viihdyttäjistä, tulokkaista, yhtyeistä, albumeista ja vuoden iskelmistä Iskelmän nettisivuilla tammikuussa. 

Eniten ehdokkuuksia kahmi Juha Tapio, jonka lokakuussa ilmestynyt, platinaa myynyt Sinun vuorosi loistaa on ehdolla vuoden albumiksi ja levyn nimibiisi vuoden iskelmäksi. Lisäksi Juha Tapio on ehdolla vuoden miesartistiksi ja vuoden viihdyttäjäksi.

Antti Tuisku, Jari Sillanpää, Anssi Kela, Neljänsuora, Chisu, Elias Kaskinen & Päivänsankarit ja Mitra keräsivät kaikki kaksi ehdokkuutta.

Vuoden viihdyttäjä -sarjaa lukuun ottamatta ehdokkuudet pohjautuvat vuoden 2015 aikana tapahtuneisiin single- tai albumijulkaisuihin. Viihdyttäjä-sarjassa äänestetään sellaista yhtyettä tai artistia, joka on tehnyt vaikutuksen keikoilla ja esiintymisillä viime vuoden aikana.

Voittajat selviävät loppuunmyydyssä Iskelmä Gaalassa Tampere-talossa perjantaina 12. helmikuuta 2016. Gaalassa esiintyvät Anne Mattila, Anssi Kela, Arttu Wiskari, Antti Ketonen, Chisu, Johanna Kurkela, Juha Tapio, Stig, Suvi Teräsniska, Yö, Laura Voutilainen ja Elias Kaskinen. Tampere-talon etkoilla viihdyttävät Aurora ja Elviira & Rake. Gaalan jatkot juhlitaan Tampere-talon Sorsapuistosalissa. Jatkoilla esiintyy Juha Tapio.

Gaalassa jaetaan myös Pro Iskelmä -tunnustuspalkinto, joka myönnetään henkilölle, yhteisölle tai muulle taholle, joka on omalla työllään merkittävästi edistänyt kotimaista iskelmä- ja kevyen musiikin kulttuuria 2000-luvulla.

Gaala-sivuille pääset tästä

Kilpailut

Uusimmat