Juho ja Mika julkaisee uuden singlen - kuin tehty pikkujoulukauteen!

08.11.2014 10:02 - Anna Hopi

Satakuntalaisen duon Tämä mies ei tanssi -kappale sopii pikkujoulubileisiin kuin nakutettu.

Solisti Juho Hakala ja kosketinsoittaja-kitaristi Mika Laakkonen ovat kolmekymppisiä satakuntalaisia ja laulavat ihmisen kokoisista tarinoista sekä tarkastelevat suomalaisuutta musiikkinsa kautta. Kappaleiden tekstit luovat toivoa arjen tapahtumiin, omien kokemusten ja oivallusten kautta, joissa on mukana ripaus hyväntahtoista huumoria ja tilannekomiikkaa.

Miehet säveltävät ja sanoittavat itse kappaleensa. Juhon ja Mikan ensisingle ja video Työväenluokan sankari julkaistiin viime keväänä ja kakkossinkku Maalta kaupunkiin kesäkuussa. Uusi single Tämä mies ei tanssi  edustaa miesten menevämpää puolta ja on keikoilla osoittautunut varsinaiseksi menopalaksi. Single julkaistaan perjantaina 7. marraskuuta ja sen video valmistuu tuotapikaa.

- Tämä mies ei tanssi -kappale kertoo miehestä, joka haluaisi olla paikan Ricky Martin, mutta ujous ja pelko itsensä nolaamisesta hankaa vastaan. Siinä muutama hyvä tekosyy riittää olla menemättä tanssilattialle, kertoivat Juho ja Mika.
- Biisin idea sai alkunsa, kun huomasimme olevamme yökerhon ainoat miehet (vieruspöytään sammuneen lisäksi), jotka eivät olleet tanssilattialla kreivin aikaan. Kotiin lähdettyämme, päätimme tehdä aiheesta biisin. Tarina on siis tosi.
 
Duon vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan maaliskuussa 2015.
Juho ja Mika nousivat äskettäin Iskelmän Listalle. Lue juttu täältä.
 
 

Kilpailut

Uusimmat