Jutta Gustafsberg kauneusihanteesta: "Tämä on nyt naisten kuumin kohta"

06.12.2014 08:30 - Anna Hopi

Fitness-ammattilainen ja kunto-ohjaaja Jutta Gustafsberg näkee työssään eri kokoisia ja muotoisia naisia. Hänen mukaansa on tärkeintä saavuttaa treenillä lopputulokset, jotka miellyttävät treenaajaa itseään.

Mitä osia itsestään ihmiset haluavat eniten treenata kuntosalilla?

- Rinnoissa on ehkä se trendi mennyt, ja se on siirtynyt sinne pakaroihin. Jos kysytään, mikä on kuumin kohta naisessa, niin kyllä se on ne treenatut pakarat. Tissikeskeisyys on siirtynyt hanuriosastolle, kertoi Jutta Gustafsberg Iskelmälle.

Nykyhetkessä trendinä on noussut myös kauneusleikkaukset kehon ulkonäön parantamisessa. Monet käyvät esimerkiksi keski-ikäisiä leikkauttamassa poveaan. Mitä mieltä kunto-ohjaaja on tästä?

- Mun mielestä kannattaa pohtia asiaa siltä kannalta, olenko fine ja miettiä haluaako lähteä leikkaukseen. Ei kannata hetken mielijohteesta tehdä mitään. Siksi, että puoliso sanoo, että noi sun rukkaset on ihan hirveet. Täytyy omasta tahdosta lähteä. Jos se itseä vaivaa, niin en näe siinä ongelmaa. Kaikkea muuta vain kehossasi treenillä tehdä, mutta rintoja et voi muokata. Siihen on toisenlaiset lääkkeet.

Millaisten syiden vuoksi ihmiset sitten laistavat yleensä treenistä? Jutta on nähnyt työssää monien välttelevän liikuntaa yhden syyn vuoksi. Lue siitä täällä.

Kilpailut

Uusimmat