Kaija Koo otettu naisten kiitoksista – muistelee koskettavaa kohtaamista

24.01.2015 09:30 - Eeva Rajala

Kaija Koon musiikki on auttanut monia naisia elämän vaikeuksien keskellä. 

Emma-ehdokkaana jälleen kerran olevan Kaija Koon tuotannosta löytyy runsaasti kappaleita, missä kerrotaan erityisesti naisen vahvuudesta ja voimasta.

Kaija Koo kertoo, että tuntuu upealta kuulla naisfaneilta, miten hänen musiikkinsa on auttanut vaikeuksissa. Hän kertoo esimerkkitapauksen, missä hän oli istunut helsinkiläisen kahvilan pöydässä rauhassa, kun eräs nainen oli tullut hänen luokseen.

- Nainen tulee viereeni, katsoo minua silmiin niin, että luen katseesta melkein kaiken. Hän sanoo vain kiitos. Sitten hän pistää pienen lapun käteeni, kassakuitin, jonka taakse hän on kirjoittanut jotain kaunista, ja lähtee pois. Se kohtaaminen on vain tällainen, Kaija Koo muistelee.

Nainen sanoo, että tällaiset kohtaamiset ovat upeita hetkiä. Kaija Koo on hyvin otettu siitä, että naisten keskuudessa näin suosittu artisti.

- Naiset ovat tarkkoja. Jos pääset naisten kriteerien ohitse niin, että naiset hyväksyvät, niin se on ihan uskomatonta. Naiset ovat niin teräviä, ne kyllä näkevät feikin heti, Kaija Koo jatkaa.

Kaija Koo kisaa helmikuisessa Emma Gaalassa muun muassa parhaan naissolisti kategoriassa. Nainen on voittanut kategorian kahdesti aiemmin. Kaija Koon Kuka sen opettaa -albumi on ehdolla vuoden albumiksi. Lisäksi häntä voi äänestää yleisöäänestyksessä vuoden artistiksi.

Emma Gaala järjestetään 27. helmikuuta. Gaalaa voi seurata suorana lähetyksenä MTV3:lta.

Kilpailut

Uusimmat