Kasarisuosikki Paul Oxley's Unit tekee paluun - katso uusi vetävä video!

09.11.2014 18:51 - Anna Hopi

Paul Oxley's Unit julkaisee vuonna 2015 uuden Black Gold -levyn, josta on nyt tullut ulos ensisingle Eyes Open.

Paul Oxley's Unitin menestyksekkään debyyttialbumin Living in a western world lyriikat sisälsivät jo yhteiskunnan tarkkailua ja huomiointia miten kohtelemme planeettaa.

 -Mikään ei ole muuttunut vuosien aikana. Me kohtaamme samoja ongelmia, joita näimme jo 80-luvun alussa. Nykyaikana meillä on internetin myötä ikkuna, jonka kautta voimme vielä nopeammin seurata mitä maailmalla tapahtuu. Eyes Open kappale on omistettu ihmisille, jotka katselevat sekasorron keskellä ja hämmennyksissään mitä olemme saaneet aikaan, kertoi Paul Oxley.

- Erityisesti seuraava sukupolvi, joka toivon mukaan oppii meidän virheistämme ja kohtaa tulevat haasteet uusin keinoin. Kyseessä on voimakas laulu, melankolisin sävyin, mutta silti sisällöltään hyvin toiveikas.

Paul Oxley's Unit oli 80-luvun alkuvuosina Suomen suosituin bändi. Debyyttialbumi Living in a western world myi platinaa, yli 60 000 kappaletta. Klassikoiksi muodostuneet kappaleet Spanish Bars ja Terry's Inside soivat edelleen radiotaajuuksilla. Myös toista albumia Both sides of the Equatormyytiin yli 35 000 kappaletta, kultalevyyn oikeuttavan määrän verran.
Miksi aikaa vierähti 18 vuotta uuden materiaalin julkaisuun?

- Nyt aika tuntui oikealta. En pidä albumien tekemisestä pelkän rahan vuoksi tai että sopimus saadaan täyteen. Minulle levyn teko on tärkeä prosessi ja lauluilla pitää olla merkitystä. Black Gold -albumin materiaali on ollut pitkään valmisteilla. Bändi on innostunut uudesta materiaalista ja odottanut päästä soittamaan biisejä livenä. Sosiaalisen median palautteen perusteella meillä on kentällä faneja jotka ovat odottaneet tätä.

 
Katso alta Eyes Open -kappale.

 

Kilpailut

Uusimmat