Katri Helena tiivisti Taivaan tie -kiertueensa sanoman: "Oljenkorsia elämänvoimaa antamaan!"

17.11.2014 17:59 - Anna Hopi

Kansa rakastaman Katri Helena on kokenut ja nuorekas artisti, joka puhuttelee taitavasti eri ikäluokkia. Hänen Taivaan tie -kiertueensa on koskettanut jo yleisöä monin tavoin.

Laulajatar tervehti fanejaan Facebook-päivityksellään, jossa puhutaan lämpimään sävyyn alkaneista Taivaan tie -keikoista.

- Syksyn konsertit ovat pyörähtäneet hyvin käyntiin! Olen jälleen iloinen taitavista muusikoista, kitarat ja flyygeli tuovat uutta sointia vanhempiinkin lauluihin. Vähän minua jännitti uudenlainen kokonaisuus, mutta on ollut ilo huomata, että te kuulijat olette pitäneet tästä konserttiohjelmasta, kirjoitti Katri Helena.

Hän vastasi tekstissään myös fanien pohdintoihin.

- Taivaan tie nimi on selvästi herättänyt mietintää, että missä nyt oikein mennään. Tuolla tiellä minä olen kompastellut yli 26 vuotta, eikä se ole minua muuksi muuttanut. Taivaan tie -kirjan teksteistä olen saanut paljon apua elämän tienristeyksissä. Uskon, että niistä voi olla apua muillekin, yksinkertaiset lauseet muuttuvat suuriksi asioiksi silloin, kun tarvitaan oljenkorsia elämänvoimaa antamaan.

Lue täältä, mitä Katri Helena kertoi ulkonäköönsä ja kauneudenhoitoon liittyvistä asioista.

Julkaisu käyttäjältä Katri Helena.

Kilpailut

Uusimmat