Ketä tähtiä ihailet, Jari Sillanpää?

27.07.2015 12:11 - Emma Ylistalo

Jari Sillanpään ihailemat tähdet löytyvät kaikki musiikkimaailmasta.

Jari Sillanpään ihailemien tähtien listalta löytyvät Ricky Martin ja Lara Fabian.

Shirley Bassey on myös ollut esikuva artistille.

- Ennen kuin minusta itsestäni tuli ammatikseni laulaja, niin kuuntelin hirveästi Shirley Basseyta. Miten hän käytti ääntänsä ja miten voimakkaasti hän pystyi laulamaan, niin se teki suuren vaikutuksen, mies kertoi.

Agnetha Fältskog on noussut Abbasta erityisesti Sillanpään suosikiksi.

- Abba on ollut minun suuri idolini pikkupoikana ja myös teininä, sillon kun ne olivat vielä aktiivisia. Mutta Agnethan äänessä on jotain sellaista, joka menee suoraan sydämeen.

Norjalainen lapsitähti Anita Hegerland on syy sille, miksi Sillanpää alkoi aikanaan haaveilla laulajan urasta.

- Hän oli itse 7- tai 8-vuotias, kun näin kuvan hänestä. Hän istuu kirjekasassa, jossa oli postikortteja myös. Mietin että vau, minäkin haluaisin tuollaiseksi laulajaksi, että saisi noin paljon fanipostia. Olin itse silloin 5-vuotias kun näin tämän kuvan.

Artisti ei ollut kuullut silloin ainoatakaan kappaletta Anita Hegerlandilta, mutta kuva teki lähtemättömän vaikutuksen.

- Se oli niin ihanan söötti ja niin ihanan onnellisen näköinen, että ajattelin, että minäkin haluan tuollaiseksi laulajaksi. Siitä se lähti, meikäläisen haaveilu pikkupoikana.

Nykyään naisen musiikki kulkee mukana Sillanpään keikoilla, sillä Hegerlandin kappale Mitt Sommarlov soi siellä loppubiisinä.

 

Lue myös Jari Sillanpään suosikkimaut täältä ja suosikkijuomat täältä. Artistin lempparit matkakohteista voit lukea täältä.

Jari Sillanpää esiintyy 16.8. olympiastadionilla. Lue lisää aiheesta täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat