Liikuttava tarina: Äiti haluaa ohjeistaa tytärtään kirjeillä poismenonsa jälkeen

26.07.2015 09:42 - Reetta Haverinen

Vakavasti sairas äiti haluaa olla läsnä tyttärensä elämässä vielä poismenonsa jälkeenkin.

Huhtikuussa 2013 35-vuotiaan Heather McManamyn elämä mullistui - nainen sai tietää sairastavansa rintasyöpää, joka oli päässyt leviämään naisen maksaan ja luihin. Toivoa paranemiselle ei annettu. Hoidoilla McManamyn sairauden etenemistä on kuitenkin pystytty hidastamaan.

McManamy on hyväksynyt lähestyvän poismenonsa ja alkanut jo nyt valmistautumaan siihen, kun hänen miehensä Jeff ja tyttärensä Brianna jäävät kahden. McManamy on kirjoittanut tyttärelleen laatikollisen kirjeitä, jotta hän olisi jollain tavalla tyttärensä elämässä läsnä vielä pois nukkumisensa jälkeen. McManamy on tehnyt kirjeiden lisäksi myös videoita, joiden katsominen tulee taatusti olemaan tulevaisuudessa Briannalle varsin herkkä paikka.

Kirjeet tärkeille päiville

McManamy on laatinut 4-vuotiaalle silmäterälleen viestejä varsinkin suuria elämän etappeja varten. Laatikosta löytyy kirjekuoret päiville, jolloin Brianna kihlautuu ja kun hän valmistuu koulusta. Äiti on kuitenkin ollut varsin ajattelevainen ja laatinut rohkaisevia viestejä tyttärelleen myös niitä tilanteita varten, kun tällä on rakkaushuolia tai kun tämä tuntee itsensä epävarmaksi.

- Olen iloinen, että minulla on ollut aikaa valmistautua poismenooni. Monet ihmiset vain kuolevat ja se siitä sitten. Teen kaikkeni tehdäkseni tästä perheelleni helpompaa, McManamy kertoo.

Lähde: Metro

Uutinen julkaistiin myös Voicen nettisivuilla. Voice ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat