MeNaiset: Jannika B puhuu vauvasta jatkuvasti miehensä kanssa

28.03.2015 10:00 - Anna Hopi

Laulaja Jannika B kehuu saaneensa rinnalleen maailman parhaan puolison, jolta saa tukea raskaudessa.

Esikoistaan odottava nainen on kerännyt vasta kaksi raskauskiloa. Jannika B:n raskaus on puolivälissä. Tällä erää tähti miettii, puhuuko hän tulevasta pienokaisesta liikaakin miehensä Toni Wirtasen kanssa.

Hän ei ole koskaan potenut perinteistä vauvakuumetta. Jonkinlainen ahaa-elämys kuitenkin tuli vastaan, minkä jälkeen pariskunta halusi yrittää lasta. Raskaus onnistui heti, kun sille annettin mahdollisuus.

-  Joskus mietimme, että puhummeko siitä liikaa – vauva vain tuntuu jo niin luontevalta osalta perhettämme, vaikkei se ole vielä syntynytkään. On tuntunut hienolta nähdä, miten nopeasti Toni on omaksunut uuden roolinsa, Jannika kertoi MeNaisille.

- Toni on aina kohdellut minua ihanasti, mutta nyt hän pitää aivan erityisen hyvää huolta. Olen joka päivä kiitollinen siitä, että olen saanut rinnalleni maailman parhaan miehen. Minulla on hänen kanssaan superturvallinen olo.

Wirtaset keskustelevat parhaillaan, paljastaako lääkäri vauvan sukupuolen ennen tämän syntymää. Jannika haluaisi tietää, Toni ei.

Lähde: MeNaiset.

 

Jannika B halusi kommentoida Iskelmälle vauvauutisen vuotamista. Lue täältä, mitä tähti sanoi asiasta.

Kilpailut

Uusimmat