Miehen viesti treffikumppanilleen herättää keskustelua: "Jos olisit laihempi"

07.07.2015 13:52 - Emma Ylistalo

Nainen julkaisi blogissaan vastauksen treffikumppaninsa tökerölle viestille.

Michelle Thomas meni treffipalvelu Tinderissä tutustumansa miehen kanssa treffeille muutama viikko sitten.

- Hän tarjosi minulle päivällisen. Kävelimme käsi kädessä. Hän saattoi minut metroasemalle, jossa suutelimme. Se ei ollut maailmaani mullistava ilta, mutta kuitenkin erittäin mukava ilta, Michelle Thomas kirjoitti blogissaan.

Sen sijaan, että kaikki olisi päättynyt kyseiseen iltaan, noin 40-vuotias mies päätti lähettää naiselle viestin.

"Olet hauska ja juuri sellainen tyttö, jonka kanssa menisin ulos, jos vain vartaloni ja mieleni antaisi minun. Mutta pelkään etteivät ne anna. En aio huijata sinua, palvon sinua Michelle ja olet kaunein tapaamani nainen. Mutta sytyn jostakin timmimmästä. Vaikka sytynkin ajatuksistasi, kasvoistasi ja persoonallisuudestasi, en voi sanoa samaa vartalostasi. Veisin sinut naimisiin kanssani, jos vain olisit solakampi." mies täräytti viestissään.

Treffikumppani vielä lopetti viestin sanoihin "Yritä antaa minulle anteeksi, ihailen sinua."

Michelle myöntää ensireaktionsa olleen shokki, jota seurasivat kyyneleet. Hän päätti kuitenkin vastata miehen viestiin.

"Sinä synnytit uudelleen saman pelon, jonka jokainen nainen on teini-iässään kokenut. Ei ole väliä kuinka hauska, fiksu, huomaavainen, päättäväinen tai seikkailullinen olet - jos olet ylipainoinen, kukaan ei koe sinua haluttavaksi." rohkea nainen vastasi miehelle.

Hän julkaisi vastauksen blogissaan. Hän halusi vastauksestaan julkisen, sillä miehellä on 13-vuotias tytär ja hän halusi muistuttaa itsetunnon merkityksestä.

"Haluan rohkaista tytärtäsi rakastamaan, nauttimaan ja välittämään kehostaan. Se kuuluu hänelle ja ainoastaan hänelle. Kehu hänen järkeään ja luovuuttaan. Kannusta rohkeuteen."

Michelle Thomas hyväksyy tästä kaikesta huolimatta kehonsa ja kannustaa muitakin siihen. Se näkyy hyvin esimerkiksi allaolevasta kuvasta, jonka hän on julkaissut Instagram-tilillään

Miehen viesti ja naisen vastaus siihen löytyvät kokonaisuudessaan Michellen blogista.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat