Oletko rehellisessä suhteessa? 4 testiä parisuhteen luottamusta rakentamaan

13.07.2015 14:24 - Emma Ylistalo

Usein suhteissa, jotka eivät toimi kunnolla on yksi yhteinen piirre - luottamuksen ja uskollisuuden puute. Onnellisimmat suhteet taas rakennetaan juuri näitä arvoja kunnioittaen.  

Vaikka suhteita ei tule mittailla tai vertailla, voi joskus olla hyödyllistä kartoittaa suhteen tila. Nämä neljä testiä ovat helppo tapa testata suhteessanne vallitsevaa luottamusta. Harjoitusten on tarkoitus saada aikaan tervettä keskustelua puolisoiden välille. Jos et kykene tekemään alla olevia asioita, kannattaa ehkä pysähtyä miettimään kumppanin kanssa syitä.

Testit saattavat aluksi kuulostaa aika radikaaleilta, mutta ne voivat olla myös loistava tapa osoittaa se, että elät suhteessa, jossa rehellisyyttä ja luottamusta arvostetaan.

1. Puhelintesti

Vaihtakaa puhelimianne viikoksi. Sinun pitäisi olla sinut sen asian kanssa, että miehesi vastaanottaa sinulle päivän aikana tulevat puhelut. Tämä kertoo, että olette osana toistenne jokapäiväistä elämää ja tiedätte mitä toisen arjessa tapahtuu.

2. Rahatesti

Yksi petollisimmista alueista avioliitoissa ovat raha-asiat. Monet piilottelevat raha-asioitaan puolisoltaan. Rahatestissä vaihdatte pankkikorttejanne viikon ajaksi ja jaatte keskenänne taloudelliset asiat vielä korttien takaisinvaihdon jälkeenkin.

3. Salaisuustesti

Suhteessa ei ole tilaa salaisuuksille (ellei kyseessä ole yllättyssyntymäpäivät). Salaisuustesti on lupaus siitä, ettei loukkaannu puolison kysymyksistä, on valmis vastaamaan niihin rehellisesti ja vapaaehtoisesti valmis tunnustamaan salaisuudet, joita olet piilotellut.

4. Hakutesti

Meidän tulisi hyväksyä se, että puolisomme tietää, mitä haemme Internetistä. Yhteisen luottamuksen vahvistamiseksi anna puolisosi katsoa läpi selaushistoriasi.

 

Lähde: Patheos


Mikä on tärkein lause, jonka voimme sanoa kumppanillemme? Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat