Olli Lindholm liikuttui: "Tiedän, millainen maine minulla on"

20.04.2015 14:22 - Anna Hopi

Ihastusta ja vihastusta uransa aikana herättänyt Olli Lindholm nähdään The Voice of Finland -tähtivalmentajana myös seuraavalla tuotantokaudella.

Mies oli varsin liikuttuneissa tunnelmissa miettiessään kulunutta neljättä kautta TV-ohjelmassa.

- Joulukuun 27. päivä kun kokoonnuttiin Logomoon Turkuun ja oli battlet ja knock outit, niin se aika oli kokonaisuutena huikea kokemus. Varmasti tätä alkaa purkamaan mielessään vasta, kun tämä viisi viikkoa on ohi, kommentoi Olli Lindholm Iskelmän Satu Kotoselle.

Lindholm kiitteli myös tiivistä valmennettavien ryhmää.

- Kävin jopa heidän kanssaan joogaamassa. Siinä täytyy olla jo tosi kysymyksessä. Olin hotjoogassa - se oli eräs hienoimpia kokemuksia, missä olen ollut. Alan sitä harrastamaan heti, kun on vaan vähänkin aikaa. Me ollaan oltu katsomassa hanhia ja keilaamassa...kaikenlaista.

Rokkari kertoi lisäksi yllättyneensä osakseen koituneesta arvostuksesta.

- Kyllä tiedän ihan tarkkaan, että millainen maine minulla on. Jos ajatellaan tuotannon, bändin ja koko ohjelmatiimin silmissä. Legendat elävät, ja he eivät tunteneet mua etukäteen. Tiesin, että mulla oli tietty status ja nyt se on täysin muuttunut. Olen hämmentynyt siitä.

- Olen ollut aina samanlainen Olli, mutta tietyt stoorit ovat sitkeässä. Niistä ei ihminen pääse mitenkään pois. Ihmisten kertoessa tarinaa tietää, että jutut kasvavat. Joku äijä on sanonut mulle, että mikä äijä sä oikeen Olli olet, kun aina kun hän avaa telkkarin, niin mä itken siellä. Ne pudotushetket olivat hirveitä, varsinkin muutaman likan kanssa.

The Voice of Finland -ohjelman neljännen kauden voitti Miia Kosunen. Koko tuomaristo jatkaa tulevalle viidennelle kaudelle.


Kilpailut

Uusimmat