Olli Lindholm pisti nuoren Suvi Teräsniskan tiukan paikan eteen: Siinä mitattiin pokka

07.07.2015 11:03 - Anna Hopi

Yö-solisti Olli Lindholm halusi testata, miten kova luu laulajatar todellisuudessa on.

Olli Lindholm pelaa usein ammatissaan vaistollaan. Se näkyi myös aikanaan Suvi Teräsniskan kanssa. Vuonna 2007 Teräsniska oli Yön kiertueen taustalaulajana, ja silloin mies teki hänelle testin, joka muistetaan ikuisesti.

- Kolmas konsertti oli Oulussa Madetojasalilla, niin hän oli esiintynyt milloin missäkin laulamassa yhtä tai kahta kappaletta. Tämä oli ensimmäinen iso keikka, missä hän oli Miina Mikkosen kanssa. Yhtäkkiä tuli sellainen tunne parin kappaleen jälkeen, että nyt haluan katsoa, minkälainen pokka likalla on, kertoi Olli Lindholm.

- Hänen äitinsä, isänsä ja Oskari-veljensä istuivat siinä eturivissä. Spiikkasin yhtäkkiä kaikille, että Suvi Teräsniska laulaa isällensä ja äidillensä Kiertolainen-kappaleen. Sieltä se Teris tuli ja alkoi vetää. Halusin nähdä, että kuinka kova luu se on. Ymmärsin, ettei häntä kylmi mikään. Se on yksi menestyksen merkki - kun sulle heitetään pallo, niin otat sen kiinni. Jääkiekossa on sama asia, että kun saat mahiksen, niin toinen ottaa sen kiekon kiinni ja toinen pakenee vastuuta.

Kilpailut

Uusimmat