Olli Lindholm tv-pestistään: Yksi parhaista asioista, mitä tapahtunut vuosiin!

15.01.2015 17:44 - Mikko Räsänen

Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentaja nähtävä Olli Lindholm kiittelee sitä, että päätti lähteä ohjelmaan mukaan.

Olli Lindholm on yksi tämän Voice of Finland -kauden uusista tähtivalmentajista. Olli nähtiin vuonna 2011 Idolsin vierailevana tuomarina, ja silloin Ollin kriittisistä kommenteista syntyi pieni kohu, jossa Ollikin sai rajua arvostelua osakseen. Idols-kokemus ei kuitenkaan saanut Olli jäämään pois Voice of Finlandista. Sitä myös Olli kiittelee.

- Luojan kiitos Karri Kivi sanoi, että ei enää ole kaverini, jos en lähde mukaan Voice of Finlandiin, Lindholm kiittelee.

- Tämä on ollut yksi parhaista asioista, mitä minulle on tapahtunut vuosiin, hän myöntää.

Yö-yhtyeessä Olli on selkeä keulahahmo, joka sanoo viimeisen sanan siitä, mitä tehdään ja miten. Voice of Finlandissa Olli on kuitenkin vain yksi neljästä tähtivalmentajasta, ja pääosassa ovat itse kilpailijat.

- Olen jo kauan tottunut olemaan johtava persoona ja pitämään kaiken näpeissäni. Ennen ohjelman kuvauksia mietin, miten mahdan sopeutua tuohon uuteen tilanteeseen, jossa näin ei olekaan. Mutta onkin ollut tosi hienoa olla vain yhtenä osana kokonaisuutta.

Olli kertoo, että jo ääni ratkaisee -jaksot ovat tarjonneet valmentajille ainutlaatuisia elämyksiä.

- Yksi hienoimpia kokemuksia on se, kun kaikkien valmentajien tuolit kääntyvät samaan aikaan.

- Siellä lavalla on ihminen, joka on ihan kusi sukassa. Mutta sillä hetkellä, kun tuolit kääntyvät, niin valta siirtyykin hänelle, Lindholm kuvailee.

Voice of Finland
Nelonen
Pe klo 20.00

 

Kilpailut

Uusimmat