Panu Rajala yllättyi kirkossa - Tommi Liimatainen eväsi pääsyn Katri Helenan konserttiin

30.11.2015 09:49 - Anna Hopi

Katri Helenan ex-mies Panu Rajala jäi puolisonsa Marjan kanssa ulkopuolelle tähden keikalta, koska manageri Tommi Liimatainen ei päästänyt heitä sisään kirkkoon.

Kirjailija Panu Rajala oli lähtenyt Marja-vaimonsa kanssa katsomaan entisen puolisonsa Katri Helenan konserttia Helsingissä. Pariskunta pääsi kirkon ovelle asti, jossa he törmäsivät tapahtuman järjestäjään, manageri Tommi Liimataiseen. Keskustelu ei mitä ilmeisimmin mennyt hyvin, koska Katri Helenan poikaystävänä tunnettu Liimatainen käännytti parin ovelta pois.

Näin Rajala kirjoitti tapahtuneesta blogiinsa:

"Ennen ovea eteemme harppasi pitkä salskea edeskäypä ja asettui seisten estämään menoamme. ”Sinä et muuten mene sinne”, hän ilmoitti minulle. Kun Marja tyrmistyneenä ihmetteli menettelyä, hän käski tämän pysyä hiljaa: ”Älä sinä puutu tähän.” Sisään ei päästy, ovimiehetkin oli käskytetty estämään, vaikka meillä oli maksetut liput kädessä ja olimme taatusti selvin päin ja aivan asiallisia seurakunnan veroa maksavia jäseniä. Mitään häiriköintiä emme aikoneet harjoittaa, vain istuutua kiltisti kuulijain joukkoon," kertoi Rajala.

"Tunnistin estäjän kuvista Tommi Liimataiseksi. Emme ole koskaan tavanneet emmekä puhuneet sanaakaan toisillemme. Syytä menettelyyn emme kuulleet, vain sen että se oli ”henkilökohtainen”. Emme ryhtyneet enempään suukopuun kirkon eteisessä. Syvästi ihmeissämme palasimme kotiin, joka ei onneksi ole kaukana. Joulutunnelma putosi jääasteille."

Rajala kysyy blogikirjoituksessaan, voiko tapahtumajärjestäjä toimia näin itsevaltiaan tavoin. Liimatainen kertoi Ilta-Sanomille näkemyksensä illan tapahtumista.

– Emme ole tavanneet Rajalan kanssa koskaan aiemmin, mutta kyseinen henkilö suuntasi suoraan minun eteeni. Tuntui, että hän halusi provosoida minua. Rajalan ensimmäiset sanat olivat heti sen verran aggressiiviset, että totesin, että hän ei ole tervetullut konserttiin.

Liimatainen olisi päästänyt Rajalan puolison konserttiin, mutta ei miestä itseään. Syy oli hänen mukaansa henkilökohtainen.

Lähde: Panu Rajalan Blogi, Ilta-Sanomat.

 

 

Kilpailut

Uusimmat