Rakkaus kuuluu Juha Tapion sanoituksissa: "Ei ole itsestäänselvä asia"

07.07.2015 17:00 - Emma Ylistalo

Isänä oleminen on opettanut Juha Tapiolle arvojärjestystä ja muistuttaa siitä, mitkä asiat elämässä ovat oikeasti tärkeitä.

- Sitä minä yritän myöskin kirjoittaa uudestaan ja uudestaan noihin lauluihini. Tämä on upeata tämä duuni mitä saa tehdä ja nämä on upeita hetkiä, mutta ei mikään korvaa sitä, että saa rakastaa ja olla rakastettu. Ei ihminen elä pelkästään leivästä, vaan tästä toisesta asiasta myös.

Tämä kuuluu myös Juha Tapion kappaleissa, vaikka se ei ole itsestäänselvä asia.

- Se voi olla myöskin, että se ei ole minulle itsestäänselvä asia, koska joudun sitä käymään läpi noissa biiseissä. Sitähän kirjoittaa myös asioita, joita itsellä on tarve kuulla.

Vaikka Juha Tapion on vaikea nimetä yhtä suurta saavustusta uransa varrelta, tietyn lapsenmielisyyden säilyttäminen on ollut artistille suuri saavutus. Tärkeää miehelle on myös se, että nykyään hän uskaltaa elää.

- Se, että yli nelikymppinen ukko voi olla tässä näin tohkeissaan elämästä ja siitä, mitä saa tehdä. Eikä se ole itsestäänselvää ja kyllä olen myös vuosien varrella oppinut estottomasti iloitsemaan ja nauttimaan. Se on ollut minulle vaikeaakin joskus.

Kilpailut

Uusimmat