Ressu ja Jussi valloittavat Iskelmäkeskiviikko -risteilyillä keväällä: "Fanit ovat polttoainetta!"

20.01.2015 13:28 - Anna Hopi

Iskelmäkeskiviikko-risteilyt ovat uudistuneet. Laivalla ovat tästä lähtien mukana kaksi huippuesiintyjää ja show vedetään kahden juontajan voimin. Saatat nähdä samalla reissulla esimerkiksi Ressun ja Jussin ja Anne Mattilan.

Vastaavasti merelle ei lähdetä joka viikko, kuten aiemmin. Se, mikä on ja pysyy on se, että Iskelmäkeskiviikko -risteilyllä kansaa viihdyttävät edelleen maan suosituimmat tähdet.

Risteilyn paluumatkalla on artistitapaaminen, jossa Iskelmän juontaja haastattelee lähdön tähteä. Iskelmätietovisassa voit voittaa risteilylahjakortteja ja levypalkintoja. Matkalla Baltic Queenilla ja Baltic Princessilla ovat Iskelmän suupaltit ja huumorimiehet Hannu Aholaita ja Mikko Siltala.

Artisteja tullaan tänä keväänä näkemään risteilyillä Jonne Aaronista Elonkerjuuseen ja Ressuun ja Jussiin. Toinen risteilyn bändeistä on tanssiyhtye, kuten Anne Mattila, Finlanders tai Matti ja Teppo.

Katso kevään risteilyohjelma täältä. Voit myös osallistua Iskelmän kilpailuun, jossa saatat voittaa lahjakortteja risteilyille!

Millaisin tunnelmin keväällä keikoilla nähtävät Ressu ja Jussi lähtevät musisoimaan Iskelmän kuulijoille?

- Kaksi esiintyjää tuo hommaan lisäbuustia, kun on bilebändi ja tanssibändi! Toiset haluavat selkeästi tanssia ja toiset taas haluavat laulaa ja pomppia lavan edessä. Kun nämä kaksi asiaa yhdistyvät risteilyssä, niin ihmettelen jos boostia ei tule, kommentoi laulaja Jussi Rainio.

Millaisia muistoja miehellä on aiemmista Iskelmäkeskiviikko -risteilyistä?

- Kaikkea sattuu, kommelluksia ja sattumuksia. En sano kummempaa. Tulkaa itse laivalle katsomaan, mitä siellä voi tapahtua. Se on sellainen temppurata, että hokkus pokkus!

Fanit tekevät Ressun ja Jussin risteilyn.

- Meidän bändin polttoaine on yleisö, joka keikka toisensa jälkeen laulaa ne kappaleet mukana. Siihen voi aina turvautua. Kun pistää yleisöön mikrofonin, laulu tulee. Suomalaiset ovat vielä aika hyviä laulajia. Varsinkin, kun ne laulavat porukassa, ettei kenenkään tarvitse miettiä yksilösuoritustaan.

Kilpailut

Uusimmat