Riku Rantala: "Yksi mieleenpainuvimmista joulureissuista Suomessa"

17.12.2014 16:58 - Elina Jokela

Madventures -ohjelmasta tuttu Riku Rantala on nähnyt maailmaa paljon. Mies kuitenkin nauttii perinteisestä joulusta ja pyrkii olemaan joulun ajan Suomessa.

Madventures -ohjelman miehiltä on julkaistu uusi kirja Maailmanselitys - Seikkailijan käsikirja kaikkeen. Kirja on loistava lahja pukinkonttiin ja mukavaa reissulukemista.

Toinen Madventures -ohjelman miehistä Riku Rantala on kiertänyt maailmaa melkoisesti, mutta perinteinen joulu on edelleen miehelle tärkeä.

- On tosi nastaa vetäytyä tästä hullun myllystä sivuun ja kyllä maistuu ne samat muonat, mitä on lapsesta asti tullut vedettyä. Ne on hienoja perinteitä, Riku kertoo.

Rantala on monet joulut viettänyt mieluummin Suomessa kuin maailmalla.

- Olen aina pyrkinyt tulemaan reissulta takaisin tai sitten olen lähtenyt heti joulun jälkeen. Yksi mieleenpainuvimmista joulureissuista on ollut itseasiassa Suomessa. Tuolla Itä-Lapin korkeimman tunturin huipulla olin jouluaattona ja sen hetken, kun valo näkyi, niin oli aika maaginen tunnelma. Saa tulla maailmalta aika moni kohde viivalle, eikä ole yhtä hieno paikka.

 

Riku Rantala valittiin vuoden 2014 seksikkäimmäksi mieheksi, lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat