Robin Kipinän hetki -kappaleesta: "Työ kantaa hedelmää"

20.04.2015 13:49 - Anna Hopi

Laulaja Robin paljastaa, että Kipinän hetki -kappaleen 24. huhtikuuta julkaistavassa musiikkivideossa nähdään monen alan osaajia.

- Biisiä alettiin tekemään jo vuoden 2014 tammikuussa, että se on periaatteessa jo vudodn vanha kappale. Se saatiin jo johonkin kuosiin jo silloin, mutta kappaletta kirjoitettiin sitä vielä kesän alussa Jimin ja mun kanssa parvekkeella. Lyriikoista tuli hyvät. Äänitin studiolle sen, mutta halusin siitä aggressiivisemman. Siitä puuttui jokin, kertoi Robin Iskelmälle.

Tähti halusi kappaleeseen lisäenergiaa parin oton jälkeen, joten pyysi Elastista mukaan biisiin.

- Kappale on sen tyylinen kappale, joka sopii Elastisen tyyliin. Täytyy jaksaa ja pusertaa, jotta päästään tuloksiin. Elastinen oli siitä fiiliksissä, ja kirjoitti räpit siihen. Kappaleesta tuli tosi hyvä.

Robinin mukaan biisi kertoo periksiantamattomuudesta.

- Silmissä täytyy olla se kipinän hetki. Se kertoo siitä hetkestä, kun olet harjoitellut jotain asiaa tosi kauan ja sitten tulee se kipinän hetki, kun lyöt läpi ja onnistut siinä asiassa. Olet voinut harjoitella kuukausia tai vuosia, ja sitten työ kantaa hedelmää.

Elastinen on kehunut nuorta laulajaa ja heidän samankaltaista asennetaan.

- Kappaleessa on omanlaisensa  kaipuukin. Siihen on tulossa todella hieno musiikkivideo, johon on käytetty kamerakikkoja ja kuvaustyylejä. Me ollaan saatu monen alan osaajia videolle mukaan.

Kipinän hetki -video julkaistaan 24. huhtikuuta. Robinin mukaan videota on kuvattu monissa paikoissa jäähallia myöten.

- On monta lokaatiota. Sitä kuvattiin neljä päivää - normaalivideoiden kuvaus on kestänyt yleensä yksi tai kaksi päivää. Kamerakikkoja piti valmistella, minkä vuoksi se kesti pidempään.

Uusi musiikkivideo nähdään YouTube-sivustolla tämän viikon perjantaina. Katso odotellessa altaalta Robinin Sua varten -musiikkivideo.

Kilpailut

Uusimmat