Robin on valloittanut myös vanhempien sydämet

20.03.2015 08:00 - Noora Suomalainen

16-vuotiaan Robinin fanikunta ei koostu pelkästään nuorista naisista - mukana on myös vanhempaa väestöä, joka innostuu energisestä meiningistä.

Robin kertoi, ettei hänen urallaan mikään ole tullut itsestäänselvyytenä ja helppona vastaan. Hänen mukaansa eräs tällainen hetki koettiin Kesärenkaat-kappaleen teossa. Biisinteon ensimmäisenä päivänä nuorukainen heitti ilmoille kesärenkaat-sanan, mutta kolmeen päivään ei kuitenkaan päästy luomisessa yhtään eteenpäin.

- Neljäntenä päivänä me päädyttiin loppujen lopuksi siihen kesärenkaat-ideaan ja siitä se biisi lähti sitten syntymään, kertoo Robin.

Robinilla on todella laaja kuuntelijakunta, joten täytyi ottaa huomioon, että kappale sopii kaikille. Se toi omat haasteensa biisintekoon.

- Sitä tahkottiin todella pitkään, hän jatkaa.

Vanhin faniksi ilmoittautunut on kuulemma 65-vuotias. Robinin mielestä on hienoa, että faneja on ihan laidasta laitaan. Hän toivookin, että myös vanhempi kuulijakunta jatkaa tykkäämistään.

Hienointa hetkeä kysyttäessä Robin vastaa sen pidempää miettimättä, että Olympiastadionin keikka, mikä oli myös hänen kesänsä kohokohta.

Katso täältä Robinin Paperilennokki-musiikkivideo.

Kilpailut

Uusimmat