Robin putosi niskoilleen lavalla - Antti Tuisku puolustaa!

10.03.2015 09:43 - Anna Hopi

Teinitähti Robinin keikka ei mennyt lauantaina Tampereen Tähtiareenalla putkeen, sillä miehen voltti meni puihin.

Poptähti Robinin video levisi sosiaalisessa mediassa. Fanin Instagramissa julkaisemalla videolla nähdään tähti, joka yrittää volttia kesken keikan, mutta epäonnistuu. Robin päätyykin mätkähtämään maahan niskoilleen. Laulaja ei ollut tempun pieleen menemisestä moksiskaan vaan jatkoi ammattimaisesti show'ta. Katso video täältä.

Tähti kommentoi tapausta omassa Instagramissaan.

– Tällasta tänään Tampereen keikalla. #kaikkihyvin #mukkelismakkelis #eitunnumissää, Robin oli kirjoittanut kuvatekstiksi.

Vauhdikkaan laulajan kommellusta kommentoivat myös fanit sosiaalisessa mediassa. Robin on saanut kaatumisesta negatiivisia ja vahingoniloisia kommentteja. Ne saivat laulaja Antti Tuiskun reagoimaan Facebookissa.

-Huomenta! Tässä aamutuimaan lueskelin uutisia ja törmäsin ikävään uutiseen, kuinka Robinilla oli sattunut keikalla pieni haaveri. Onneksi tälle sympaattiselle lahjakkuudelle ei ollut käynyt pahasti ja keikka jatkui ammattilaisen ottein. Meinasin kuiten lentää ite perseelleni kun näin sen negatiivisten, idioottimaisten ja lapsellisten kommenttien ryöpyn uutisen perässä. Huh, kirjoitti tähti Facebook-faniryhmäänsä.

- Musasta voi olla mitä mieltä vaan (viha&rakkaus kuuluu asiaan); sen oon ilokseni saanu huomata myös ‪#‎petoonirti‬ kohdalla, mut et naureskellaan kun toinen on lähellä loukkaantua pahemminkin?! Mitäpä jos tänään koitettas elää ihmisiksi täällä netissäkin?

Tähden päivitys keräsi heti yli tuhat tykkäystä ja useita kommentteja sekä jakoja.

Katso täältä Antti Tuiskun video Peto on irti, joka on herättänyt paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Kilpailut

Uusimmat