Suvi Teräsniska raskaudestaan: "Odotan jännityksellä loppuhetkiä"

22.11.2014 18:43 - Anna Hopi

Säteilevä Suvi Teräsniska viettää parhaillaan elämänsä onnellisinta aikaa. Miten vatsan uumenissa kasvava lapsi on vaikuttanut hänen elämäänsä?

- Ihan hyvin. Tosi hienosti. On ollut energinen olo pitkään ja pahoinvointioireet olivat alkuaikoina. Nyt on ollut pitkään tosi hyvä olla kaikin puolin. Liikkeet tuntuu pikkuhiljaa siten, että homma on konkretisoitunut. Jännityksellä odotan loppuhetkiä ja tietenkin sitä, kun se pienokainen on sylissä - miten se elämä siitä mullistuu, kertoi Suvi Teräsniska Iskelmälle.

Miten Teräsniska on valmistautunut raskauteensa?

- Ruokavalioon olen kiinnittänyt eniten huomiota. Olen pyrkinyt syömään säännöllisemmin, jotenkin tuo keikkaelämä sekoittaa sitä tosi paljon. Huomaa yhtäkkiä, ettei ole tunteihin syönyt mitään. Olen yrittänyt kiinnittää huomiota esimerkiksi siihen, että syön enemmän välipaloja.

Keikkaelämää vuosia elänyt tähti aikoo jäädä määräämättömän pitkälle keikkatauolle vuodenvaihteen jälkeen. Onko muusikon urasta irrottautuminen helppoa?

- Toivon, että pystyisin irrottautumaan siitä edes hetkeksi. Olen uuden edessä, koska en ole koskaan aiemmin urani aikana pitänyt tällaisia taukoja. Tällaisesta elämästä irtipäästäminen on iso haaste mulle. Toivon, että onnistun siinä.

 

Suvi Teräsniska tullaan näkemään Yön kanssa SuviYö-risteilyllä ennen keikkataukoaan. Lue siitä lisää täältä. Voit myös ilmoittautua mukaan keikoille täältä.

Kilpailut

Uusimmat