Suvi Teräsniska sai vauvanhoitoneuvoja Olli Lindholmilta - yksi asia on ylitse muiden!

18.11.2014 14:35 - Anna Hopi

Suvi Teräsniska nauttii tällä hetkellä odotusajan taiasta. Hän valmistautuu kollegansa Olli Lindholmin kanssa SuviYö-risteilyille.

Laulajatar keskittyy tällä erää pitämään itsestään hyvää huolta ja treenaa tulevia laivakeikkoja varten. Onko tähti ehtinyt ajatella sitä, millainen äiti hän haluaa keväällä syntyvälle lapselleen olla?

 - Voi kuule, kun tuohon kysymykseen osaisi vastata täydellisesti. Tottakai sitä haluaa olla hyvä, mutta olen ajatellut viime aikoina, että tuollainen pieni tarvitsee eniten rakkautta, kertoi Suvi Teräsniska Iskelmälle.

- Tissiä, huikkasi Olli Lindholm väliin.

- Sitä ne tarvii koko ajan. Koko ajan oli suu auki ja jos ei heti saanut tissiä, alkoi järjetön huuto. Molemmat ja Ossi oli vielä pahempi, se on tullut isäänsä. Isänsä on myös ollut kova nuolemaan tissiä elämänsä aikana. Jos ei samantien tullut maitoa, niin kauhea huutaminen ja potkiminen. Mitä ne muuta tarvitsee, kuin lämpöä, puhtaita vaatteita, hiljaisuutta kotona ja tissiä.

Onko Olli antanut muita isällisiä neuvoja Suvin vanhemmuuteen liittyen?

- En ole. Suvi ja Simo tietää ihan tarkalleen, miten ne hommat menee ja molemmilla on ihanat vanhemmat. Hienot vaarit ja mummut. Ei siinä mua tarvita. Mä jään tänne Ryydynpohjaan sauvakävelemään ja elämään omaa elämääni.

Suvin pitkä keikkatauko saa Lindholmin mielen matalaksi, koska tulee määräämättömän pitkä väli ystävysten seuraavalle yhteisesiintymiselle. Onko Teräsniskan tauko saanut Yö-konkarin ajattelemaan tauon pitämistä?

- Mun pitäis jäädä keikkatauolle, kun Suvi synnyttää, vai? Olli ei jää, kun Ollilla on Voice of Finland. Olli lähtee helmikuun puolenvälin jälkeen keikoille, niin Olli ei jää isyyslomalle. Mitä ne sanois Kelassakin, jos menisin hakemaan isyyslomaa. Sanoisin, et tarttis saada isyyslomaa, koska kaveri sai lapsen.

 

Lue lisää SuviYö-risteilystä täältä ja ilmoittaudu mukaan matkalle täältä.

Kilpailut

Uusimmat