TCB Band saa Helsingin konserttiinsa huippuvieraan

13.01.2015 13:21 - Rea Tallgren

Torstaina 22.1. Helsingin Circuksessa esiintyvä TCB Band saa todellisen huippuvieraan ja pitkän linjan Elvis-tulkitsijan. 

TCB Band esiintyy Helsingin Circuksessa torstaina 22.1. Yhtye saa todellisen huippuvieraan, kun lavalle saapuu myös Jorma Kääriäinen. Kääriäinen on kutsuttu kyseiseen 80-vuotisjuhlakonserttiin erikoisvieraana. Kääriäisestä tulee myös tapahtuman myötä ainoa suomalainen solisti, joka on esiintynyt molempien legendaaristen Elvis-kitaristien, Scotty Mooren ja TCB:ta luotsaavan James Burtonin kanssa.

- Olen kaikki nämä vuodet ihaillut Burtonin ainutlaatuista soittotekniikkaa, viimeksi TCB Bandin vieraillessa Suomessa 2013. Mies on edelleen aivan uskomattomassa vedossa ja nyt avautunut tilaisuus on kenelle tahansa solistille mitä suurin kunnia, johon suhtaudun nöyrän kiitollisena, Kääriäinen sanoo.

Ennakkolipunmyynti on käynnissä kaikissa Lippupalvelun lippukaupoissa, puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa. Lippuja myydään myös ovella klo 20 alkaen ja ne maksavat 44,50 euroa + ostopaikkakohtaiset kulut.

Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja ja esiintymispaikan kakkoskeroksessa on teemanmukainen Elvis Swap -myyntitapahtuma. Lisää tietoa konsertin sisällöstä ja oheistarjonnasta pääset lukemaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat