Apollomatkojen Kroatia
- Voita 500 euron matkalahjakortti!

Osallistu ja voita 1000€ matkalahjakortti! Jaa paras matkavinkkisi hastageillä #apollokisa ja #matkavinkki! Kilpailun säännöt

Oletko lomaillut Kroatiassa? Muistatko kristallinkirkkaat vedet ja vieraanvaraiset ihmiset? Herahtaako vesi kielellesi, kun muistelet Splitin hedelmä- ja vihannesmarkkinoita?

Lauantaina Iskelmän viikonvaihde kuljettaa sinut Kroatiaan.

Jaa matkavinkkisi ja kerro, mitä Kroatiassa tulisi tehdä, nähdä tai kokea! Palkitsemme viikon vinkin 500 euron arvoisella Apollomatkojen lahjakortilla!

Kroatian matkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta ja Kroatia onkin kohde, johon on todella helppo rakastua. Maa tarjoaa lähes kaikkea, mitä ohjelman täyteiseltä ja rentouttavalta lomalta voi odottaa. Kroatian kristallinkirkkaat vedet, mielenkiintoiset nähtävyydet, hyvä ruoka ja ystävälliset, vieraanvaraiset ihmiset takaavat viihtymisen. Kroatiassa hinta-laatusuhde on kohdallaan!

Tutustu Apollomatkojen Kroatiaan ja varaa unohtumaton loma! Katso Matkamessu -tarjoukset tästä!

Kerro matkavinkkisi Kroatiaan*

Täytä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Tiedätkö jotain mitä muut ei tiedä? Osallistu Apollomatkojen Matkavinkki -kuvakisaan!

Me haluamme tietää sinun parhaimmat lomavinkkisi, ja matkamessujen kunniaksi järjestämme matkavinkki kilpailun! Jaa paras matkavinkkisi kuvan kanssa Instagramissa hashtageillä #apollokisa ja #matkavinkki!

Osallistujien kesken arvotaan Apollomatkojen 1000 € matkalahjakortti!

    Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 22.-28.1.2017. Kaikkien oman matkavinkkinsä jättäneiden keskuudesta arvotaan Apollomatkojen 500 euron arvoinen matkalahjakortti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sen voimassaolo aikaa voi muuttaa. Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotta tai mukana oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää/antaa toiselle henkilölle. Palkintomatkaa sitovat Yleiset valmismatkaehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot. Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta. Katso yleiset kilpailusäännöt.