500 kiloa Iskelmän kuuntelijoiden vyötäröiltä pois kesään mennessä?
Otatko haasteen vastaan?

Iskelmä ja Cambridge ohjelma haastavat sinut tekemään Suomesta 500 kiloa kevyemmän kesään mennessä!

Haluatko olla mukana tekemässä Suomesta kevyemmän? Ilmoittaudu mukaan laihdutusporukkaan – koska yhdessä se on helpompaa! Palkitsemme yhden pudottajan 2 hengen VIP-lipuilla Iskelmä Festareille 2017.

Näin olet mukana:

  1. Ilmoittaudu mukaan haasteeseen jättämällä yhteystietosi.
  2. Käy lähimmällä Cambridge-valmentajalla mittauttamassa alkupainosi (maksutonta). Löydä oma valmentajasi.
  3. Saat kutsun liittyä Iskelmän ja Cambridge ohjelman Facebook-ryhmään, jossa haasteen vastaanottaneet pääsevät yhdessä Iskelmän juontajien ja Cambridge-valmentajien kanssa sparrailemaan haasteen aikana.
  4. Seuraa haasteen etenemistä Iskelmän taajuudella kevään aikana.

Ilmoittaudu mukaan

* pakollinen kenttä

Jos päätät laihtua turvallisesti Cambridge valmentajan opastuksessa, maksulliseen ohjelmaan kuuluu:

Valmentaja +

Laihdut, koska sinulla on oma Cambridge Valmentaja. Hän räätälöi ohjelma juuri Sinulle. Valmennus maksaa pari kymppiä per kerta.

Täysravinto +

Ateriankorvikkeet ovat Suomen parhaita: laadukkaita, maukkaita ja helppokäyttöisiä. Ne toimivat myös pikaruokana ja lisäravinteena

Stepit +

Opit syömään oikein jo laihdutuksen aikana. Opetusohjelma on suomalaisiin ravitsemussuosituksiin perustuva, järkevä ja jäsennelty

Voit ottaa osaa haasteeseen myös ilman omaa Cambridge valmentajaa.

Kilpailun säännöt: HakuaikaKilpailuaika 2.1.-21.6.2017. Kaikkien suureen laihdutushaasteeseen ilmoittautuneiden kesken arvotaan kahden hengen VIP-paketti Iskelmä Festivaaliin (sis. 2 hengen 3 päivän VIP-liput Iskelmä Festivaaliin 2017). Palkinnon voittaakseen on käytävä mittauttamassa alkupainonsa Cambridge-valmentajalla sekä todistaa, että on tiputtanut painoa haasteen aikana. Alkupainon mittauttaminen Cambridge-valmentajalla on maksutonta, mutta jos osallistuja päättää laihduttaa Cambridge-valmentajan avulla, hän vastaa itse valmennuksen kustannuksista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.