Mistä sinä unelmoit?

Iskelmän Iltapäivässä Satu Kotonen ja Docrates Syöpäsairaala rohkaisevat sinua nyt unelmoimaan ja tarttumaan hetkeen!

Docrates Syöpäsairaala on kansainvälinen syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut yksityinen sairaala Helsingin Jätkäsaaressa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä. Syövänhoidon onnistumisen kannalta keskeisintä on sen aloittaminen viiveettä. Docrateella potilaan ei tarvitse odottaa: hoidot voidaan aloittaa välittömästi, kun hoidon valintaan tarvittavat tiedot ovat käytettävissä.

Haaveiletko vielä joskus hyppääväsi laskuvarjohypyn? Haluaisitko tavata uudelleen lapsuudenystäväsi tai koota vanhan kaveriporukan saman pöydän ääreen? Haastaisitko puolisosi muuttumisleikkiin? Onko ystäväpiirissäsi joku, jonka pitkäaikaisen haaveen haluaisit toteuttaa?

Kerro meille, mikä unelmasi on hautautunut arjen alle, ja saattaa olla, että Docrates Syöpäsairaala toteuttaa juuri sinun unelmasi!

Docrates Syöpäsairaala – Ihmisenä ihmisen rinnalla

Täytä vielä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 13.2.-24.2.2017 Docrates Syöpäsairaala valitsee kaikkien vastanneiden keskuudesta vähintään yhden henkilön, jonka unelma toteutetaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Osallistumalla kilpailuun, annat markkinointiluvan. Katso yleiset kilpailusäännöt.