K-Supermarket tarjoaa maukkaan tavan tukea lähiseutuasi

K-Supermarketissa kauppiaat tekevät tiivistä yhteistyötä lähi- ja pientuottajien kanssa kaikkialla Suomessa. Valikoimistamme löydät monipuolisen kattauksen suomalaisia tuotteita lukuisilta lähi- ja pientuottajilta. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-Supermarketissa ja vieraile Paikallista sinulle -tapahtumassa! Valitsemalla paikallisia tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia.

K-Supermarkettiin voit toivoa uusia tuotteita kaupan hyllylle. Katso kartasta mitä tuotteita asiakkaat ovat ehdottaneet.

Lue lisää ja katso tapahtumat

Osallistu kilpailuun

Täytä vielä yhteystietosi

Kuuntele K-Supermarket-kauppiaiden ja lähituottajien haastattelut lähiruoasta.

K-Supermarket Mankkaa, Pekka Iho

K-Supermarket Reimari, Carita ja Kim Mattsson

K-Supermarket Reimari, Carita ja Kim Mattsson

K-Supermarket Vihti, Timo Laukkanen ja Juulia Kuikka

K-Supermarket Wasa, Tomi ja Lena Nordin

K-Supermarket Lautturi, Jaakko Kauppinen

K-Supermarket Lautturi, Jaakko Kauppinen

K-Supermarket Kuljunkartano, Hanna Salminen

K-Supermarket Kuljunkartano, Hanna Salminen

K-Supermarket Lehmo, Silja Torronen

K-Supermarket Lehmo, Silja Torronen

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 29.5-31.8.2017. Arvomme kesä-elokuun aikana kaikkien osallistujien kesken yhteensä 10 (kpl) lahjakorttia K-Supermarketiin. Lahjakortin arvo on 100 euroa. Lahjakortti on voimassa kaikissa K-Supermarketeissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajat julkaistaan K-Supermarketin verkkosivuilla (k-supermarket.fi) ja Facebookissa. Lahjakortti postitetaan osallistumislomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen. Katso yleiset kilpailusäännöt.