Osallistu kilpailuun ja voita vauhdikas hotelliloma koko perheelle.

Mikä kruunaisi teidän perheen kesän? Miltä kuulostaisi päivä huvipuistossa tai leffaelämys koko perheelle? Sen päälle vielä yöpyminen sekä runsas aamiainen Holiday Innissä. Valitse, mikä kokonaisuus tekisi teidän perheen kesästä parhaan ikinä ja voita se!

Valitse kolmesta vaihtoehdosta mikä kokonaisuus tekisi teidän kesästä parhaan ikinä!

Täytä yhteystietosi

Tutustu parhaisiin kesätarjouksiin täällä!

KIDS EAT FREE

Lapsiperheiden ruokailu on tehty kaikissa Holiday Inn -hotelleissa mukavaksi ja nautinnolliseksi. Kids Eat Free -ohjelma tarjoaa alle 13-vuotiaille hotellivieraille mahdollisuuden ruokailla ravintolassa lasten listalta veloituksetta, kun perheen aikuinen ruokailee ravintolassa.

Lue lisää täältä

KIDS STAY FREE

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lasten junnupatja tai lasten lisävuode max 16-vuotiaalle kesällä 10,- / yö.

Lue lisää täältä

YOUR RATE

Nauti hienoista elämyksistä ja upeista hotelleista lomaillessasi IHG-hotelleissa Suomessa tai missä tahansa Euroopassa! Ja siksi sinun kannattaa liittyä IHG® Rewards Clubiin. Liittyminen on maksutonta ja se tarkoittaa sitä, että saat aina paljon etuja luonamme. Alkaen parhaasta hinnasta, kun varaat suoraan kauttamme, joko netissä tai puhelimitse varauskeskuksestamme.

Lue lisää täältä