Neljä radiota, neljät häät sekä lähes kolme miljoonaa häävierasta.

16. kesäkuuta klo 9:00 Radio Nova, Radio City, Iskelmä ja SuomiRock järjestävät suorassa lähetyksessä SUOMEN SUURIMMAT HÄÄT

Bestmanin ja kaason virkaa toimittavat tietysti Radio Novan Minna Kuukka ja Aki Linnanahde, Iskelmän Pauliina Puurila ja Mikko Siltala, Radio Cityn sulhaspojat Ville Kinaret ja Mikko Honkanen sekä SuomiRockin kolmikko Janne Leipijärvi, Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen.

Kohti unelmien hääpäivää! Hääparien haku on nyt päättynyt ja valituille pareille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

#suomensuurimmathäät

Mukana harkituissa päätöksissä 4 radiota, 4 onnellista paria ja ostosraha.fi.

Aikaa Suomen Suurimpiin Häihin

0päivää 0tuntia 0minuuttia 0sekuntia

Kerro ikimuistoisesta kosinnasta ja voita kylpylälahjakortti kahdelle!

Miten sinua kosittiin tai miten itse kosit? Oliko kosinta hellyttävän romanttinen, hurjan jännittävä tai täynnä yllätyksiä? Tapahtuiko kosinta erityisessä paikassa? Miten vastasit siihen tai miten sinulle vastattiin?

Iskelmä ja Ostosraha.fi etsivät nyt tarinoita ikimuistoisista kosinnoista! Kerro tarinasi ja voita yhteistä aikaa rakkaasi kanssa – arvomme kaikkien tarinan jättäneiden kesken 2 kpl Holiday Club kylpylälahjakortteja kahdelle.

Miten sinua kosittiin tai miten itse kosit?

Täytä vielä yhteystietosi

Lue tarkemmat kilpailun säännöt

Suomen Suurimmissa Häissä mukana myös

    Katso tunnelmia vuoden 2016 Suomen Suurimmista Häistä

    Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 8.-26.5.2017. Arvomme kaikkien tarinan lähettäneiden kesken 2 kpl kahden hengen Holiday Club -kylpylälahjakortteja (arvo á 138 euroa). Lahjakortti sisältää 1 vrk majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön valitsemassasi Holiday Club kylpylässä. Lahjakortti on voimassa kaikkina viikonpäivinä kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.