Äidin blogiteksti paljastaa huonoimmat raskausneuvot: "Älä julkaise kuvia Facebookissa"

15.06.2015 10:09 - Anna Hopi

Blogitekstissä kerrotaan hassuimmat kommentit, joita tutut ja tuntemattomat ovat sanoneet raskaana oleville naisille.

Lontoolainen toimittaja Lucy Tobin kertoi Run Out Of Womb -blogissaan asioita, mitä ei kannata sanoa raskaana olevalle tai vasta synnyttäneelle naiselle.

- Postimies torui minua joskus, että juoksen portaita alas liian lujaa. Metrossa olevat ihmiset tuomitsivat minua siitä, mitä söin. Sain kuulla siitä, että olen liian iso/pieni. Joku kyseli minulta, saanko vain tosiaan yhden lapsen... Kertoi Tobin kirjoituksessaan.

Tobin kyseli Babies Babies Babies -Facebook-ryhmän äideiltä ärsyttävintä raskauteen tai lapsen saamiseen liittynyttä kommenttia. Lue alta ne kaikki.

"Sinun ei pitäisi nostaa mitään - tätä sanovat kaikki. He eivät kuitenkaan tarjoudu auttamaan. Kuka muu sitten tekee asiat puolestani?!"

"Kaikki sanovat, että ota raskaudesta kaikki irti. Kaikki muuttuu, kun lapsi tulee kuvaan. Ihmisillä on tietäväinen hymy naamallaan. Auttaako se minua?"

"Kesken ultraäänen mieheltäni ja minulta kysyttiin, onko perheessäni yleistä saada kaksosia. Olimme kauhuissamme, kunnes lääkäri sanoi, että "Olin vain utelias, ei täällä ole kaksosia." Aika hämmentävää!"

"Sillä hetkellä, jolloin kerrot olevasi raskaana, kaikki haluavat samantien kertoa synnyintarinansa sinulle. En halunnyt välttämättä tietää sitä!"

"Julkaisin Facebookiin kuvan raskaudestani. Joku kirjoitti minulle näin: "Älä julkaise kuvia raskaudestasi Facebookissa, se tuo huonoa onnea sinulle ja vauvalle". Poistin idiootin kavereistani samantien."

"Aivan tuntemattomat kyselevät henkilökohtaisia kysymyksiä raskaudesta. Turvamies Tesco-marketissa antoi vinkkejä, että minun pitäisi olla hedelmä ja vihannesosastolla, kun ostin suklaapatukkaa."

"Pelottaako synnytys? Se on helppoa - siinä on kyse hengityksestä."

"Toiset lapset ovat aina suurempia. Ensimmäiseni oli iso lapsi ja toinen painoi täysin saman verran."

"Se on varmasti poika, voin sanoa sen tavasta, jolla kannat lasta." (lapsi oli tyttö)

"Nuku paljon ennen kuin lapsi tulee. Silloin sinua väsyttää vähemmän kun hän tulee..." (ei auta)

"Ensisynnyttäjillä on hidas synnytys."

"Toimiston siivojani totesi ennen kuin tiesi lapsen sukupuolen, että minun täytyy saada tyttö, koska lapsi on saanut kaiken kauneuteni."


Lähde: Run Out of Womb.

 

 

Lue myös: Äidin terveys vaikuttaa lapseen jo kauan ennen hedelmöittymistä.

Kilpailut

Uusimmat