Antti Railio yhdistää voimansa puhutuimman tuottajavelhon kanssa

27.11.2015 14:58 - Anna Hopi

Railion tuleva levy tulee olemaan jotain ennennäkemätöntä, sillä mukana on myös Yön uuden levyn ja Jonne Aaronin taustalla toiminut Jimmy Westerlund.

Railio puhkuu paraikaa intoa uuden albumin suhteen.

- Alunperin piti tulla yksi sinkku ulos viime keväänä, mutta tuottaja vaihtui. Nyt ensi vuonna tulee ulos kova tykki. Pääsimme tekemään Jimmy Westerlundin kanssa yhteistyötä. Siitä tulee tiukka paketti. Olen vuosia halunnut löytää tyypin, jonka kanssa pääsisi tekemään sitä, mitä tosiaan haluan, kertoi Antti Railio.

- Jimmy osaa heti vetäistä oikeista naruista. Hän kyseli, mitä biisejä minulta löytyy ja mitä haluaisin. Olemme samalta naapurikyliltä kotoisin ja olimme heti samalla aaltopituudella asioiden suhteen. Jimmyn musamaku on sama kuin minulla, yhteishomma synkkasi. Ei jäänyt mitään kysyttävää.

Jimmy Westerlund on tuottanut Yön uutta levyä, josta kappale Minne tuulet vie on noussut isoksi radiohitiksi. Kappale on ollut monta viikkoa Iskelmän listan kärjessä. Westerlund on tuottanut myös Jonne Aaronin kappaleita ja esimerkiksi menestyneen Risteyksessä-levyn. Albumilta nousivat hiteiksi kappaleet Yksin, Ota mut ja Kirosanoja.

Kuuntele Antti Railion ensimmäinen albumi Vieras Maa alta.

Kilpailut

Uusimmat