Muusikoiden ammattitauti iski Arttu Wiskariin: "Kaikki keinot kokeiltu"

09.06.2015 09:37 - Anna Hopi

Tinnitus on jokaiselle muusikolle tuttu vaiva.

Arttu Wiskarilla vaiva meni äskettäin niinkin pahaksi, että miehen vasen korva kuuroutui kokonaan. Kuulon palautumisessa menee aikaa, mikä aiheuttaa laulajalle stressiä.

- Kolme viikkoa sitten alkoi kova tinnitus ja vasen korva kuuroutui. Nyt kuulo alkaa palautua ja uskallan ehkä hymyillä taas keikalla. Tää vaiva tulee aina välillä ja joka kerta musertaa mut totaalisesti, kertoi Arttu Wiskari Facebook-sivuillaan.

- Kaikki mahdolliset keinot on kokeiltu ja ei auta kuin uskoa, että tää loppuisi joskus. Vaikea selittää kuinka rankkaa tää välillä on, mutta kun tärkein ominaisuus työssäsi otetaan pois, niin se laittaa välillä miettimään kannattaako tätä enää tehdä? Onneksi vain hetkeksi.

Wiskari on masentavasta tilanteesta huolimatta kuitenkin tsemppimeiningillä liikenteessä, koska päättää Facebook-julkaisunsa positiiviseen sävyyn.

- Ei auta valittaa vaan pakko porskuttaa, koska mä rakastan mun työtä. Pahoittelut muutamasta huonosta keikasta. Kiitos kuitenkin ymmärtäväiselle yleisölle, varsinkin Ikaalisissa, jossa kuulon tilanne oli pahimmillaan. Täältä tullaan vielä.

Katso päivitys alta.

Kolme viikkoa sitten alkoi kova tinnitus ja vasen korva kuuroutui. Nyt kuulo alkaa palautua ja uskallan ehkä hymyillä...

Posted by Arttu Wiskari on 8. kesäkuuta 2015

Kilpailut

Uusimmat