Assi Kela ensimmäisen Vain Elämää -kauden jälkeen: "Odottelin kutsua"

30.06.2015 11:30 - Emma Ylistalo

Anssi Kela koki saavansa Vain Elämää -ohjelmasta niin paljon, ettei kuvausviikko edes tuntunut erityisen raskaalta. Uni kuitenkin maistui artistille, kun viikko Satulinnassa oli ohi.

- Väsymystä kertyi, mutta en minä kokenut, että se olisi henkisesti tai fyysisesti ollut erityisen raskas. Se oli aika palkitseva ja kohottava kokemus. Että kyllä minä koin, että sain paljon enemmän kun annoin, Anssi Kela summaa kokemuksiaan.

Yllätyksiä riitti, sillä ainoa mitä artistit tiesivät etukäteen, olivat seuraavan aamun maskeerausajat.

- Monethan kuvittelevat, että se on ihan läpeensä käsikirjoitettua. Kaikki mitä siellä tapahtuu, mutta ei se ole. Kaikki yllättymiset ja hämmentymiset, mitä syksyllä näkee, niin kyllä ne ovat ihan aitoja.

Anssi Kelaa pyydettiin jo ensimmäiselle tuotantokaudelle, mutta tuolloin artisti tiesi ohjelmasta niin vähän, ettei lupautunut suin päin ohjelmaan mukaan.

- Ne keskustelut silloin jäi siihen, että halusin lisää tietoa. Sitten kun tuli se ohjelma telkkariin, niin näin, että tässä onkin kyse tästä. Että ihan hyvinhän minä tuolla voisin olla mukana. Ja sen jälkeen sitten vain oikeastaan odottelin kutsua, että koska sellainen vuoro tulee. Sitten kun se lopulta tuli, niin ei minulla ollut mitään epäröintiä sen suhteen.

 

Anssi Kela on myös kertonut, kuka hänet yllätti eniten Vain Elämää -sarjan kuvauksissa. Lue uutinen täältä!

Kilpailut

Uusimmat