Cheek: "Kadehdin artisteja, jotka tekevät kotona ruokaa ja haravoivat pihaansa"

26.08.2015 12:54 - Anna Hopi

Vuoden taukonsa viikonloppuna Ratinan stadionilla päättänyt Cheek mietti perustavanlaatuisia kysymyksiä omaan elämäänsä liittyen.

- Aina Suomessa kaipaa hirveästi ulkomaille, jossa kukaan ei tunne sua. Sitten tämä artistina oleminen on se, mitä osaan ja haluan tehdä. Se Cheek vaan huutaa sun korvaan, että tuus nyt sieltä, nyt ruvetaan hommiin, kertoi Cheek.

"Pakko tappaa Cheek"

- Sanon tuossa Sä huudat-biisissäkin, että "illan pimeinä tunteina mietin, että pakko tappaa Cheek." Se on juuri se toinen ajatus, että jos joskus haluaisin muuta elämältä. Tajusin tuossa vuoden tauon aikana, että vuoden breikki ei vie mua mihinkään. Olen edelleen kiinni tässä elämässä, pohti supersuosittu tähti.

- Ainut tapa, jos haluu muuttaa omaa maailmaansa ja elämäänsä on tappaa Cheek. Sellaiset ajatukset tulevat mieleen.

"Mauilla Cheekia ei ole olemassa"

- Yhdessä haastattelussa käytiin läpi sitä, että kuinka olen kateellinen niille artisteille, jotka puuhastelee vähän himassa ja tekee ruokaa, siivoaa ja haravoi pihalla. Huomaan sen, etten osaa sitä. Niin kauan kuin olen tässä, en osaa sitä - moni muu osaa tehdä lapsia ja siivota pihaa. Olen kiinni tässä energiassa eri lailla, kertoo räppäri.

- Jotta pääsisin tästä itse aiheuttamastani kuplasta irti, se vaatisi jotain muuta kuin vuoden tauon.

Auttaisiko ulkomaille muuttaminen tai erämökki Inarissa?

- Tottakai. Olet sitten yksin Inarissa tai jossain ulkomailla, etkä tee musiikkia, silloinhan Cheekia ei ole olemassa. Jossain perhanan Mauilla ei ole sellaista tyyppiä olemassakaan, eikä kukaan tiedä sellaisesta mitään. 

Kilpailut

Uusimmat