Eeva: Paula Vesala joutui sairaalaan pahan masennuksen takia

11.03.2015 17:00 - Anna Hopi

Vain elämää -ohjelmassa musikaalisuudellaan villinnyt Paula Vesala koki nuoruudessaan rankkoja hetkiä masennuksen takia.

taiteellisesti lahjakas Paula Vesala koki elämänsä alkupuoliskollaan vaikeita tilanteita. Hänen isänsä menehtyi vain hieman ennen naisen syntymää. Isäpuoli puolestaan kuoli PMMP:n debyyttialbumin Kuulkaas enot tekemisen aikoihin.

Menestyksen keskellä menehtyi niin ikään Vesalan entinen poikaystävä. Tuoreessa Eevassa tähti kertoo, miten isäpuoli ajoi itsensä itsemurhaan alkoholisminsa kautta ja perhe koki äärimmäisiä olosuhteita. Ahdistus ajoi Vesalan vakavaan masennukseen. Lukion lopussa hän päätyi sairaalaan.

- Mieli ja kroppa pysähtyivät. Masennus karkotti lähes kaikki ihmiset ympäriltäni ja pudotti taloudelliseen ahdinkoon, muisteli tähti Eevassa.

Masennuksesta toipuminen tapahtui hitaasti. Paula ei enää suorittanut pakonomaisesti, vaan alkoi ottaa rennommin elämässään. Tällä hetkellä tähdellä menee hyvin. Hän muutti perheineen Los Angelesiin, jossa asuu Lauri Ylösen ja Julius-poikansa kanssa. näytelmäkirjoittamista UCLA-yliopistossa opiskeleva Vesala ei enää häpeä masennuksesta puhumista. Hänen mukaansa puhuminen todella auttaa.

Lähde: Eeva


Eräässä kuvassa nähtiin Paula Vesala ja Jannika B yhdessä aivan kuin kaksosina. Katso se täältä.

Kilpailut

Uusimmat