Elastinen Me Naisille lapsuudestaan: "Rahaa oli niukasti"

28.04.2016 10:21 -

Elastinen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa satsaavansa elämänlaatuunsa, sillä lapsuudessa perheen varat eivät riittäneet esimerkiksi uusiin vaatteisiin.

Muusikko Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, avautuu Me Naisten haastattelussa lapsuudestaan Helsingin Malminkartanossa.

Muusikko jakoi yhteisen huoneen sisaruksiensa kanssa, ja käytti 12 ensimmäistä vuotta isoveljensä vaatteita, joista tämä oli kasvanut ulos. Uutta vaatetta oli haasteellista hankkia, sillä Elastisen äiti ei käynyt töissä. Näin ollen rahat olivat perheellä tiukassa.

- Oli mieletöntä luksusta, että äitimme vietti yhdeksän vuotta kotona meitä hoitaen, mutta rahaa oli niukasti, vaikka faija painoi duunia kahdessa vuorossa. Joskus ajattelin, että olisipa meillä ollut enemmän fyrkkaa, mutta ei se oikeastaan mikään ongelma ollut, Elastinen kertaa lapsuuttaan Me Naiset -lehdelle.

Hän kehuu oivaltaneensa vasta aikuisena, miten tiivis ja tasapainoinen hänen perheensä oli. Kasvatuksen tuloksena hän kertoo saaneensa korkean moraalikäsityksen, johon sisältyvät niin rehellisyys ja luottamus kuin toisten kunnioittaminenkin.

Elastiselle perhe on edelleen yksi tärkeimmistä tukiverkoista. Vaikka kaikki muut kaikkoisivat, hän tietää, että perhe on ja pysyy.

Lähde: Me Naiset

 

Kilpailut

Uusimmat