IL: Elastisen uudella levyllä on mukana Snoop Dogg

25.03.2015 08:37 - Anna Hopi

Pienenä poikana Elastisen ensimmäinen esikuva oli Snoop Dogg. Nyt ympyrä on vuosien jälkeen sulkeutunut.  

Suomalaisräppäri julkaisee 10. huhtikuuta uuden levynsä, joka kantaa nimeä Iso Kuva. Levyltä on jo julkaistu singlet Eteen ja ylös ja Super. Iltalehti paljasti levyltä löytyvän Koko Yö -nimisen kappaleen, jossa Elastisen rinnalla räppää amerikkalaislegenda Snoop Dogg.

Kansainvälinen tähti oli syy, miksi Elastisen ura sai alkunsa.

- Kun tämä toteutui, tuli fiilis, että kaikki on mahdollista. Olen 10 vuotta puhunut, että innostukseni räppäämiseen lähti Snoop Doggin What's My Namesta. Muistan, kun näin sen videon kaverin luona MTV:llä. Se vain muutti koko nuoren muksun maailman, Elastinen kertoi Iltalehdelle.

Tilanteeseen päästiin muutaman tapaamisen kautta. Elastinen oli tavannut idolinsa ohimennen vuonna 2007, kun hän lämmitteli Snoopia Hartwall Arenan keikalla. Hän ehdotti viime vuonna Blockfest-hip-hop-festareilla maailmantähdelle yhteistä kappaletta. Takahuoneessa Snoop Dogg suostui samantien lauluun, ja pyörät laitettiin pyörimään.

Lopputulos on suomalaista musiikkihistoriaa. Elastinen tuotti biisin ja kertoi Snoopille, mitä hänen omat räppinsä käsittelevät. Snoop nauhoitti Kaliforniassa omat osuutensa. Tähti painottikin Iltalehdelle haaveiden ja hyvien suhteiden merkitystä. Elastinen päivitteli, miten hienoa on, että Snoop Dogg sanoo kappaleessa jopa hänen nimensä.

Lähde: Iltalehti.

 

Katso täältä yhteiskuva Elastisesta ja Snoop Doggista, joka otettiin viime kesänä Blockfesteilla.

Kilpailut

Uusimmat