IS: Taksikuski huomasi Kari Tapion sydänkohtauksen: "Miten olisin voinut auttaa enemmän"

19.04.2016 12:00 - Anna Hopi

Seija Keurulaisen taksivuorolle osui kyyditys, joka on jäänyt mieleen pitkäksi aikaa.

Nainen nimittäin kuljetti Kari Tapion kotiin tämän kuolinyönä. Nykyään eläkkeellä oleva Seija Keurulainen palasi surullisiin muistoihin laulajan jäämistön huutokaupan ansiosta.

Kari Tapio, 65, palasi taksilla kotiin itsenäisyyspäivän jälkeisenä päivänä vuonna 2010. Hän oli ollut juhlimassa jatkoilla, ja keskusteli vielä vilkkaana miesten kanssa tupakalla ennen kuin astui taksiin. Autossa Tapio nukahti ja hiljeni.

Mies ei enää herännyt kotipihassa Espoon Haukilahdessa. Paikalle kutsuttiin ambulanssi, mutta elvytys ei onnistunut, ja mies menehtyi Keurulaisen ja Kari Tapion vaimon Pia Viheriävaaran silmien alla. Mies kuoli sydänkohtaukseen.

– Muisto on painanut minua todella paljon. Sitä kuitenkin miettii, miten olisi itse voinut auttaa enemmän. Onhan se hirveää, että ihminen kuolee käsiin, Keurulainen kertoi Ilta-Sanomille.

Nainen tuntee edelleen pahaa oloa siitä, että Kari Tapio menehtyi hänen taksiinsa. Tragedian ansiosta hän ei pystynyt vuoteen kuuntelemaan iskelmätähden musiikkia. Asiakkaan menehtyminen taksiin on naisen mukaan erittäin harvinaista.

Kilpailut

Uusimmat